Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Prośba do dobrego Snipera!

mojn156

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam mały problem ponieważ nie potrafię zrobić Range Kill około 300... Mój rekord to chyba 247 i do 230 trafiam bez problemu lecz chciałbym zrobić około 300.

Znam pozycje na Oman gdzie można zrobić ponad 300 tylko nie potrafię trafić w lunecie na ta pozycję

I tu o to prośba do dobrego snipera z zestawem Jtiger czyli Broń L96A1 z Lunetą RangeAce,Lufa Predator,Magazynki Viper i Kolba Stabilizująca aby mi wytłumaczył gdzie jest ta granica pomiędzy 200>300 lub pokazał na filmiku.

Dziękuje>

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Opublikowano

Powyżej 300 z tymi dodatkami nie trafisz bo broń nie ma takiego zasięgu. Max 297 metry. Kup sobie M95 to będzie ci łatwiej bo ma mniejszy bullet drop i większy zasięg.

Opublikowano

No to aby zrobić Range Kill 300+ widziałem nawet 400 to jaką broń i dodatki do niej polecacie

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Opublikowano

No tak tylko że ta Lufa dodaje +5 do celności, Ale dobra sprawdze to.

Czekam na dalsze porady:)

Teraz sobie tak myślę że jak bym te dodatki z L96A1 zainstalował do M95 to mógłbym zrobić nawet 400 lecz mogę się mylić...

37be2935.png

Opublikowano

@Up co z tego... Czytaj co tam pisze a nie...

Predator Barrel tańszy a dodaje 50% z tego co precyzyjna.

Nie nie zrobił bys tak bo M95 ma max 390 chyba a sks z tymi dodatki ponad 400 jak sie nie myle...

OndteAw.png
Opublikowano

Tak przeczytałem że SKS strzela najdalej...Lecz mi nie chodzi aby strzelać na te 400m...

Chcę strzelać przynajmniej na 340m z dobrą celnościa więc napisz jaka broń i jakie dodatki do niej

37be2935.png

Opublikowano

Dziękuje bardzo Dominik o to mi właśnie chodziło...W najbliższym czasie sobie to przetestuje:)

37be2935.png

Opublikowano

Że tak się spytam czy luneta snajp. RangAce jest gorsza od pustynnej?

Co do tematu z precyzyjną lufą z m95 walniesz do +/- 390m, a z sks i precyzyjnej do 452m.

Mi się udało z sks ściągnąć na omanie z pkt. A przeciwnika z lotniskowca i to było 388m:D

Na omanie najlepiej jak jesteś RU i strzelasz z gór na lewo od bazy i z tych gór do A i do B masz około 400m, ale najlepiej

jak masz kolegę na zimowej mapce(dalian chyba, za dużo na niej nie gram to nwm jak się nazywa), to strzelasz z tej metalowej konstrukcji do lotniskowca idzie ponad 400m pocisnąć.

A i tak btw macie pomysł, jak koleś na filmiku z yt strzelił 406m na dalianie z M82A3, jak tu jest napisane, że max można 367m?

http://bfp4f.alchemical.ch/en/_/77e916965252d42986fcf07feb12af8f90bad997bde05dd18ad29e4282ae27ad

436951440626370320491.png

Opublikowano

Dzięki za wszystkie porady temat do zamknięcia:)

37be2935.png

Opublikowano

No mnie też ciekawi która luneta najlepsza.

Pustynna, rangeace obie sa świetne, ale bardziej do m95 odpowiada mi pustynna wiem z doświadczenia kropeczko lapiej w leb lecowac :) do L96a1 pustynna trafić nie moge :) to bardziej zależy od snajperki, która lepsza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...