Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiem co robić ;p

Asta12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema otóż postanowiłem expić(kupiłem sobie pdka na 7 dni ) i dobiłem 65 . I mam jeszcze 4dni na pdku i się zastanawiam czy dobijać 70 i stanąć czytać skille itp czy teraz już stanąć i robić biloga sille itp . W v2 biję z buta daggerem z buffem ;p.

A i czy się opłaca puścić na kmr bodzie exp bota ( bez pelerynek tylko tak po grupce by bił )czy był by za to ban(chodzi że jakby np. nie odpisywał graczom albo tak sam z siebie za to że kmr jest włączony ??

Opublikowano

Na co czekasz?.Masz PD na 4 Dni najpierw wbij sobie lvl 70 i wtedy czytaj.Albo jeszcze poleć dalej i wbijaj aż do 75 i rób skille.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Korzystaj z pd , nie radze z kamerem. Nie warto ryzykować... ;)

Jeżeli, potrafisz umiejętni używać Kamer Moda i nie zapierdzielać na SH itp. to bana za Kamerka się nie wyłapię.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Gz za wbicie 65 , ale exp dajel póki masz pd'ka , bo może przez ten czas może coś ci dropnie wartościowego i dobijesz ten 70 lvl na 100% .

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Dobra to jeszcze pytanie dot. kmr czy jak np ustawię tylko żeby bił po grupce bez żadnych sh mobberów itp to za samego kmr mogę bana dostać ??

Opublikowano

idź expić puxniej czytaj skille i nie radze ci jechac na expbocie za to jest perm.

musisz sie pomeczyć troche do 70 ja dzis musze wbic bez pd 70 a mam 68 :P

offtop.gif

DAJLIKE! ! !

HollyMusic.pl

Opublikowano

Popieram tutaj wypowiedz EngraveR'a bo nawet wezmiesz wlaczysz i powiedzmy, pojedziesz do qumpla czy ogolem do sklepu, a bot ci bedzie bil to np podejdzie do cb GM napisze, nie bedziesz odpisywal i jeszcze jak ustawisz sobie, ze przy GM cie loga to ban murowany, wiec na takim lvl lepiej nie ryzykowac, tymbardziej, ze wtopiles troche kasy w IS...

Opublikowano

Dobra to jeszcze pytanie dot. kmr czy jak np ustawię tylko żeby bił po grupce bez żadnych sh mobberów itp to za samego kmr mogę bana dostać ??

Możesz dostać bana dlatego najlepiej rób jak ja tzn. exp na kamermodzie, ale tylko nieodpychanie z konia. Ja tak wbiłem 70 dosłownie momentalnie.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Możesz dostać bana dlatego najlepiej rób jak ja tzn. exp na kamermodzie, ale tylko nieodpychanie z konia. Ja tak wbiłem 70 dosłownie momentalnie.

Tylko ja dagger i z buta biję ;/

Opublikowano

jak wlaczysz exp bota od Kamera to to bardzo przypalowo widac :D

chcesz moge ci podeslac nie odpychanie mobow z buta ulatwi ci to sprawe ale bota nie wlaczaj, szkoda postaci ;)

ewentualnie mam jeszcze wh z buta i konia, jak jestes zainteresowany to pisz na PW

A co do lvl;a to wbijaj jak najwiekszy dasz rade

Piona

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Na co czekasz leć expić po co marnować realną kase ;D a potem skille bo 1 ksiązka ci weźmie 0.01. Nie używaj moda bo oni nic nie wiedzą nie wiecie że aktualizacja była hackshiedl . Mój kolega się cieszył wait hackiem przed aktualizacją hackshiedl a teraz ma bana na zawsze .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...