Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kariera menedżerska w FIFA 08.

M@rtin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z karierą menadżerska w FIFA 08 gdy chce założyć tryb menadżerski w FIFA08 to ładuje mi się do 70%,a o jednym zapomniałem mam aktualizacje składów na rok 2012

Opublikowano

Jeśli ściągałeś z internetu tą aktualizację, to prawdopodobnie jest ona uszkodzona. Takie aktualizacje często gryzą się z trybem kariery. Przeinstaluj grę i zrób karierę na domyślnych składach, bo innego wyjścia nie ma.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

jak chciałbym na tych najnowszych grac

Niestety, ale tryb kariery gryzie się z tą aktualizacją. Albo grasz towarzyskie mecze na najnowszych składach, albo karierę na domyślnych.

Opublikowano

a skąd pobrać najnowszą aktualizacje składów żeby nie gryzła się trybem kariery, bo chciałbym się pograć karierę i mecze towarzyskie.Tylko nie skąd taką aktualizacje pobrać

Opublikowano

a skąd pobrać najnowszą aktualizacje składów żeby nie gryzła się trybem kariery, bo chciałbym się pograć karierę i mecze towarzyskie.Tylko nie skąd taką aktualizacje pobrać

Nie da rady. Każda zewnętrzna aktualizacja (nie od FIFY, tylko stworzona przez graczy) będzie gryzła się z karierą. Lecz FIFA 08 nie ma obecnych aktualizacji wewnętrznych (takich, które się nie gryzą), bo już EA Sports tej fify od czterech lat nie wspiera.

Opublikowano

to co teraz mam zrobić

Albo reinstallujesz FIFE i grasz normalnie tryb kariery (na starych składach) albo grasz na aktualizacji, ale nie w tryb kariery.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...