Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] katarina, akali, kassadin.

esperanzaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kata > Akali > Kassadin.

Kata bo ogromny dmg, największy potencjał do soloQ w TF z AP carry. Łatwy snowball, fajne ganki :)

Akali, dobry snowball, świetny dmg, łatwo zgarnąć killa, mniej robi w TF od katariny, ze względu na marny aoe dmg.

Kassadin, ktoś tym gra? Największy shit z gry, i wbrew pozorom kontruje go większość midderów.

Opublikowano

Akali :

Słaba przed 6lvl

Po wbiciu 6lvl robisz rzeź , nawet jeśli masz staty 0/5 itd to skończyć z statami 10/x itd ;) po 6lvl zmienia się nią gra niesamowicie jednym słowem zajebisty ninja :D.

Kassadin :

Ult + e , q itd combo nie combo nim ciężko zepsuć linie lecz na low elo często bany.

Katarina :

Też niezła ale chyba gorsza od akali ;) , akali ma coś w stylu niewidki + ultem podbija pod ciebie które jeszcze atakuje , itd

ale Katarina też dobra lecz łatwo przerwać jej ulti.

ale o kate pytaj tych co dużo nią grają.

Ja tam najbardziej za kassadinem i akali :D

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

pisalem o akali to jeszcze napisze o kacie bo duzo nia gralem

dmg z e jak i z q.

esc z e.

kozacki ult na tf jak i 1. vs 1 ze wzgledu na dmg jak i cc

latwa do ogara

farma

slaba jungla ( np jak chcesz reda )

latwa kontra

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

katarina

+ pasywka znakomita do tf

+ Q dobry skill do harrashu przeciwnika

+ E dobry styl escape jak i gonienia swoich ofiar

+ W dobry do farmowania

+ Combo [Q + E + W + R] przy tf [E[ wlatujesz w sam srodek] + R + W + Q]

Opublikowano

Kata > Akali > Kassadin.

Kata bo ogromny dmg, największy potencjał do soloQ w TF z AP carry. Łatwy snowball, fajne ganki :)

Akali, dobry snowball, świetny dmg, łatwo zgarnąć killa, mniej robi w TF od katariny, ze względu na marny aoe dmg.

Kassadin, ktoś tym gra? Największy shit z gry, i wbrew pozorom kontruje go większość midderów.

Cc na kate w tf i masz w dupie swoje tons of dmg

Akali zdejmuje adc, apc w sekunde a cd na skille ma po 3s wiec nie mow ze robi malo w tf.

Tak ja gram kassadinem i ch a shitem mozesz sobie nazywac swoja wiedze o lolu.

Kupuj akali, ta postac to miazga. Niszczy topa i mida, ale trzeba ja ogarnac. No i jest dosyc slaba przed 6lv vs range

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

wez akali bo ja trudniej skontrowac niz kate na midzie, w tfach sie przyda bardziej akali a nie kata ktora dostaje stuna i jej ulti robi 0 dmg. btw dmg jest pro ale akali jednak bije bardziej

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

Cc na kate w tf i masz w dupie swoje tons of dmg

Akali zdejmuje adc, apc w sekunde a cd na skille ma po 3s wiec nie mow ze robi malo w tf.

Tak ja gram kassadinem i ch a shitem mozesz sobie nazywac swoja wiedze o lolu.

Kupuj akali, ta postac to miazga. Niszczy topa i mida, ale trzeba ja ogarnac. No i jest dosyc slaba przed 6lv vs range

Gram długo katą w S3, ~50 gier w S2 też sporo grałem więc coś na niej ogarniam. Może na 2k elo jest useless, ale na 1450 i niżej robi sieke jak nikt inny.

Co do stunów, to czekasz aż pójdą CC, ktoś będzie miał mało hp, wskakujesz i potem to już tylko od killa do killa. Na lane też niszczy większośc midderów.

Kassadin to gówno, jego idzie pocisnąć evelynn, no ale dalej żyj w przekonaniu że on jest takim wiekim op. Skoro jest taki op, czemu prawie nikt nim nie gra?

Akali, support/junngler kupuje pinka, oracle i tyle z twojego zabijania AD Carry. Tak samo jak na kacie można powiedzieć CC i dead. A ją moim zdaniem dużo łatwiej trafić, chodź sam nią gram i przyznaje że jest świetna, mimo to wole katariną zabić cały team, niż AD Carry / AP Carry, brak AOE dmg czyni swoje ( poza b. małym range z E ).

+ Kata robi siekę od 3 lvl b. mocny harras, akali dopiero po 6 można coś ugrać.

Opublikowano

Kata :

Ma escape

Dobry dmg z Q i W

W ma mini AoE dmg ale jest warto go maxować jako 1 skill

Ulti, jeśli dobrze rzucimy to potem tylko skaczemy po przeciwnikach E+W i mamy PENTAKILLA

Passyw pomagający

@up

Jeśli myślisz że na 2k ELO kata jest useless to pozdro , to jest perma ban na 2k + <3

Gram aktualnie na

Nick :

Klasa :

Poziom :

Królestwo : Jinno

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...