Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Senthia.pl

Mortai

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Serwer forgame już trochę stoi i jak widać graczy tam nie brakuje. Co wy sądzicie o tym serwerze ? Wyrażajcie swoje opinie.

Nazwa serwera : Senthia

Link do zapowiedzi :

http://www.mpcforum.pl/topic/749866-senthiapl-dedyk/

Serwer wystartował : Wrzesień 2012

Moja opinia :

Serwer bardzo fajny. Stoi i się utrzymuje dużo eventów przyjemna atmosfera. Gorąco zapraszam !

Opublikowano

Wypowiem się o 4Game.

4Game - to banda cyganów kradną co popadnie, szukają tylko okazji co mogą jeszcze zajebać...

Moim zdaniem ten serwer byłby dobry gdyby nie administracja - CYGANY.

Jeśli serwer zmieni administracje chętnie tam zawitam, ale na czas dzisiejszy jednak podziękuje.

64931698447324846581.png

Jestem .Aser♛ - Jeśli masz coś do mnie Pisz PW.

Wiem mam wielu wrogów i mam wielu przyjaciół.

Jestem WOJOWNIKIEM !.

Opublikowano

Grałam kiedyś ale nie przypadł mi do gustu. Jakoś nie wyróżnia się niczym szczególnym, jak wbijałam to grało strasznie mało ludzi.

58815786.jpg

Opublikowano

Grałem tam nic ciekawego nudy jak chvj i jeszcze zryte dzieciaki udawające wielkich dorosłych, na OX pytania popie%%%one, exp szamanem na 120lvlu to udręka moim zdaniem, z full miecze i strzały moby mi po 1,5k troszkę przesada. Zagrałem tam bo myślałem że owy serwer będzie jak nie istniejący już Bloodymt2 ale się zawiodłem ;] to tyle i nie polecam pozdrawiam Yellow

HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE

Opublikowano

Pamietam jak gralem tu po starcie, caly czas ddosy byly, to normalka, ale oni wylaczyli serwa na tydzien, bo ddosy im robili... co za administracja... Wbilem tam ninja 132 i sie znudzil, bo malawo ludzi bylo...

Pozdrawiam FullMix

Opublikowano

Ogólnie serwer do mnie nie przemawia, dużo błędnych decyzji ze strony Administracji.

Opublikowano

@ Up na dobrym hamaku gra max 30Ludzi...

Serwer stojał,stoi i stać będzie ze względu na wyśmienite podejście głównego administratora "Haya" .Widać że zależy mu na serwerze, a nie na kasie, bo stara się o nowe rzeczy których nikt wcześniej nie miał.

nanicz.png

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Serwera "Senthia" nie znam lecz niestety forgame troche znam po oslonie Almantimt2 ...

Serwer bardzo fajny lecz upadl z braku graczy :)

poprostu forgame wylaczyla serwer bez walki :P

MS-Straciatello

Opublikowano

Co do serwera jest bardzo fajny częste bardzo eventy jak na taki serv, ale jest też sporo do naprawienia jak rozpro sury wp walące 40k z krytem, czy dmg skilli szamana 1-2k a hit 40k;xx

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ile graczy online? W którym królestwie najwięcej? Opłaca się grać od nowa?

Opublikowano

Ile graczy online? W którym królestwie najwięcej? Opłaca się grać od nowa?

Graczy jest 200-400 najwięcej w jinno a najmocniejsi w schinsoo. Tak opłaca się zaczynać.

Opublikowano

Co jest z serwem?

Drodzy użytkownicy ForGame,
jest nam niezmiernie przykro Was o tym poinformować. Dnia 11.02.14r. około godz 23:00 dokonano włamania na naszą serwerownię.
Technik odzyska forum, oraz ts3, jednak serwer Senthia został zachowany bez kont graczy (czyli pusty). Postaramy się jak najszybciej przywrócić TeamSpeak. Prosimy o cierpliwość.
Osoby, które dokonały włamania są nam już znane. Sprawy nie odpuścimy, gdyż posunęli się za daleko i zostaną podane ich dane, oraz dowody oskarżenia na 
policję. Więcej informacji będziemy udzielać na bieżąco. 
Team 4Game

Info z FB.
Opublikowano

Serwer może i jest dobry ale... forgame - jeżeli się coś da ukraść to skorzystają a czemu nie ? Stawiają serwery na 2-3 miecha i upada bo '' nie zarabia sam na siebie '' (czyt. team nie zarabia 1k PLN + )

Opublikowano

Serwer może i jest dobry ale... forgame - jeżeli się coś da ukraść to skorzystają a czemu nie ? Stawiają serwery na 2-3 miecha i upada bo '' nie zarabia sam na siebie '' (czyt. team nie zarabia 1k PLN + )

nie skomentuje tego... Widać , że jesteś z Sosnowca :) Kto wie o co chodzi like :D

1622054_755122337834112_377046001_n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...