Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JAMAJSKIE-PVP SERWER, KTÓRY CIĘ ZASKOCZY[PVP][WL-OFF][80SLOTÓW][10AREN][DEDYK][BEZ LAGÓW][OGARNIĘTA ADMINISTRACJA][

Pinkie Pie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Up zostałeś wydalony bo biłeś się mając diax eq z gm . kazałem ci wbić na ts aby all wyjaśnić i powiedziałem , dlaczego ci mama nie pozwala gadać na ts ? to obraza ? A mape to ty jedną zrobiłeś gz kłamco

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Opublikowano

@Pinkie daj choć 1 ss jak tak napisałem hahahahah dobre... muwiłem? tusz? błagam Cię...

@MCnieb z Adminem na diax eq? Po 1. Zdjąłem eq przed bitwą i wsadziłem w ender chest, z diax eq bym nie padł jak widziałeś, po 2. diax eq wziąłem jak już nie miałem op`a, mama nie wie co to ts, ale rodzina ogląda więc nie chcę im przeszkadzać, proste prawda?

Mi też już się nie chce prowadzić kłóni, ale chcę wyjaśnić to, za co zostałem zbanowany, a przede wszystkim zabraliście opa. Jeżeli jest powód, proszę udowodnić.

PS. Mapy zrobiłem 2, w 3 dużo pomagałem...

Chciałem tylko rozkręcić ten serwer i sie pobić dla zabawy

Opublikowano

@Pinkie daj choć 1 ss jak tak napisałem hahahahah dobre... muwiłem? tusz? błagam Cię...

@MCnieb z Adminem na diax eq? Po 1. Zdjąłem eq przed bitwą i wsadziłem w ender chest, z diax eq bym nie padł jak widziałeś, po 2. diax eq wziąłem jak już nie miałem op`a, mama nie wie co to ts, ale rodzina ogląda więc nie chcę im przeszkadzać, proste prawda?

Mi też już się nie chce prowadzić kłóni, ale chcę wyjaśnić to, za co zostałem zbanowany, a przede wszystkim zabraliście opa. Jeżeli jest powód, proszę udowodnić.

PS. Mapy zrobiłem 2, w 3 dużo pomagałem...

Chciałem tylko rozkręcić ten serwer i sie pobić dla zabawy

Hehe, "tusz" masz akurat w swoim wcześniejszym poście.

A kwestia pozbawienia administratora została już wyjaśniona.

Member | Mentor Minecraft

nothing else.

Opublikowano

Serwer totalne gówno same dzieci normalni wiedzieli by jak sie bić czyli 1vs1

Druga sprawa olewanie cziterów pisze wormowi że ktoś ma xxx a on nic to o czym my gadamy >

Serwer pvp a ludzie bija na kill aurach pozdr oby padł szybko !

Pliki są robione z gotowców pozdr ;(*

Opublikowano

Serwer totalne gówno same dzieci normalni wiedzieli by jak sie bić czyli 1vs1

Druga sprawa olewanie cziterów pisze wormowi że ktoś ma xxx a on nic to o czym my gadamy >

Serwer pvp a ludzie bija na kill aurach pozdr oby padł szybko !

Pliki są robione z gotowców pozdr ;(*

Tutaj akurat nie strzeliłeś, bo pliki robiłem sam, w całości.

NAJBARDZIEJ HUJOWY SERVER JAKI WIDZIALEM TO MA BYC PVP ? JAK CHITERZY LATAJA DEBILE TU GRAJA

Zostalo wgrane juz specjalne zabezpieczenie.

Member | Mentor Minecraft

nothing else.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...