Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Wszystkie dodatki do BF3

Rexton

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie wszystkich dodatków (Close Quarters, Back to Karkand, Armored Kill, Aftermatch(chyba)) do Battlefield 3 mianowicie :

Czy chcąc grać na tych dodatkach muszę je wszystkie kupić? Czy jest możliwość pobrania ich? Czy jest jakiś pack z tymi dodatkami? Jeżeli jest to gdzie mogę taki znaleźć? Dodatkowa informacja: Gra na Battlefield 3 Premium Edition. Mam zamiar zakupić Battlefielda tylko pogubiłem się lekko z tymi wszystkimi dodatkami. Bardzo proszę o odpowiedź.

Gry łączą, a nie dzielą.

Opublikowano

Każdy dotakek można kupoić osobno, jak i również wszystkie jednocześnie za pomocą usługi bf3 premium. Tych dodatkó nie da się pobrać gdyż działają one na multiplayer.

Opublikowano

Każdy dotakek można kupoić osobno, jak i również wszystkie jednocześnie za pomocą usługi bf3 premium. Tych dodatkó nie da się pobrać gdyż działają one na multiplayer.

Każdy dodatek origin Ci pobierze po aktywacji looool :P Mam B2K i jak aktywowałem to też pobrał mi mapy, bronie itd.

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

1. Tak, ale bardziej opłaca się kupić Premium Edition

2. Tak jest taka możliwość

3. Tak jest Battlefield 3 Premium, jeżeli nie posiadasz podstawki kup Premium Edition

4. www.gram.pl

Opublikowano

Chcąc grać w dany dodatek musisz go kupić. Jeżeli zależy ci przykładowo tylko na CQ to możesz kupić tylko CQ, wtedy niepotrzebne są inne. Po zakupie dostajesz kod aktywujący, dzięki niemu możesz pobrać dany dodatek. Wszystkie dodatki mieszczą się w usłudze premium, dodatkowo otrzymujesz parę innych rzeczy jak mundury, dodatkowe zadania itd.

http://www.mpcforum.pl/topic/657365-info-co-daje-battlefield-3-premium/

Istnieje Battlefield Premium, czyli samo premium bez samej podstawki, dające profity wymienione w temacie, który podałem oraz Battlefield Premium Edidtion czyli premium + podstawka.

Wnioskując po pierwszym poście nie masz jeszcze BF3, osobiście polecam kupić od razu Premium Edition, jeżeli jesteś pewny, że nie odłożysz gry po godzinie zabawy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...