Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zintegrowana Karta Graficzna

SzyszU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dostałem na ŚW laptopa .. Był to zakup mojego taty który nie wiedział co kupuje więc mój problem leży w tym że mam zintegrowana karte graficzna i mam tu do was pytanie czy jest możliwośc zrobienia cos z tym ponieważ nie da sie grać mam od 10-60 FPS przy którym sie nie da grać proszę o pomoc wszystkie możliwości pomcne mile widziane ..

To mój sprzęt ...

Karta graficzna: Intel? HD Graphics 4000

Procesor: Intel? Core? i3-3110M CPU @ 2.40Ghz

Windows8

4GB ram

system 64-bitow

szyszu.jpg

Opublikowano

Wątpie że da się coś zrobić. Wymiana karty graficznej w laptopie jest nieopłacalna bo są one dosyć drogie i wymiana jest również droga

@Edit

Albo sprzedaj laptopa na allegro. Dozbieraj troche i kup sobie lepszego :)

Opublikowano

No, laptop do niczego. Znaczy się, filmy pooglądasz. Możesz spróbować dać do serwisu, może za 600zł dadzą ci coś choć trochę lepszego.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

stracił byś gwarancje .. Jest może jakaś szansa wymiany na inny produkt w podobnej cenie.. zależne od sklepu w jakim kupił, albo po prostu sprzedaj i kup sobie coś innego ..

27722139c3fd37da.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...