Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Postacie, a pvp

ViXed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Troche grałem w DCUO Klasa Fire /Hero / Two-hand lecz postanowiłem zrobić nową postać. Ze względu na to, że bardziej interesuje mnie pvp, ale lubię się też trochę po gimnastykować przy walce z graczami mam nietypowe pytanie - Jaka postać jest uważana za najtrudniejszą w pvp?. Szczerze mówiąc interesuje mnie Klasa Gadget / Martial Arts, Pistols, One-Hand lub Bow - która broń będzie odpowiednia? Czy opłaca się używać umiejętności Stealth? I wgl czy przy taj postaci można się nagimnastykować zanim się tą postać ogarnie?;)

Proszę o uzasadnienie odpowiedzi:)

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem treść. Bow/Dual Pistols, zależy od roli. Najtrudniejsza postać w PvP to postać która ma same iconic powers ze względu na długi loading i marny efekt. Na PvP stealth jest mało przydatne, o wiele lepiej sprawdza się w PvE. Według mnie każda postać jest łatwa do ogarnięcia do PvP. Jeżeli uważasz że jest zbyt łatwo to chodź na areny 8v8.

Opublikowano

obecnie bardzo ceniony jako dps na pvp jest gadget. ogolnie kazdy power jest spoko...

warto pamietac, zeby w loadoucie dps byly skille szybko castowalne, stawiajace doty, aoe. co do broni osobiscie wybieralbym one hand albo martial arts - ale to juz osobiste preferencje :) bow, dual pistols to dobre bronie do klas wspomagajacych (troll/healer) bo pomagaja ogarnac block break'i.

Opublikowano

Zielona latarnia i jesteś niepokonany używasz skilla 1 i robisz nieskończone combo w tym co każdy cios jest stun :D ja na 14 lv rozwaliłem 30 bo ani razy nie mógł mnie uderzyć bo stunowałem ciągle go.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

sogoane a slyszales o trinkecie do pvp (breakout ze stuna + control resistance na 20sec)?

eventualnie consumablach o takim samym efekcie?

szczerze mowiac zielona latarnia jest bardzo slaba na arenach. kazdym powerem da sie grac, ale latarynka chyba najmniej popularna na arenach - moze to po prostu potwierdzenie, ze ciezko wykrecic nia dobry rezultat :)

wracajac do pytania - najbardziej ceniony obecnie gadget i ice (szczegolnie w tanku, ale potrzeba do tego powera baaardzo ogarnietego gracza)

Opublikowano

Najtrudniejsza klasa np. sorc ;]

No kolega zabija śmiechem haha według mnie najtrudniejsza jest DPS Gadget z 1h

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

Lucjann podaj nick w grze zagramy razem ^^ i dojdziesz do polskiej ligi ^_^ grasz na US ?

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

btw. jestem w polskiej lidze tzn graja w niej najlepsi polscy gracze i kilku bardzo dobrych graczy zagranicznych :)

Nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj. ;)

rydah for life

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...