Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]jaki ekran (600zl)

natan1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema dzisaj zamowilem karte graficzna no ale Moj 19 Calowy monitor nie wyrobi wiec prosze o link do jakiegos dobrego ekranu do 600zl nie wiem czy wam potrzebne to ale karta to hd 7870 asus dcii v2.sorry za ort ale pisze z ipada

Opublikowano

po co ci sam ekran ? nie możesz kupić całego monitora ? <hahaha> musiałem :D

ile cali ? led czy lcd ? może od razu weźmiesz sobie z tv, sam mam taki od lg i muszę przyznać że jest gitarancki :)

I nie ważne jaki kupisz monitor.. One nie są przystosowane do konkretnych kart graficznych ^^

27722139c3fd37da.png
Opublikowano

Może się sprecyzujesz? W jakie gatunki najczęściej grasz, będziesz używał go do obróbki zdjęć, filmów? To wszystko jest ważne. Chcesz jakiś konkretny rozmiar, rozdzielczość?

MOBO-Asus P8Z68-V/GEN3 CPU-Intel Core i5 2500K(4,7GHz)+SilentiumPC Fortis HE1225

GPU-2xAsus 7870 DCII HDD-Western Digital 500GB, SATA/600, 64MB

PSU-OCZ ZX-Series 850W SLI Modular PSU 80Plus Gold CASE-Zalman Z9 U3

RAM-Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz DDR3 NAP-Samsung DVD -/+ R/RW 22x

Opublikowano

W gatunki bo ja wiem rożne i do obróbki to tylko czasami to nie jest ważne raczej ja to do grania bo2,bf3 itp a cali można jak najwiecej :P

2x up każdy mówi jak chce u mnie się mówi ekran bo wiadomo oco chodzi :D a co do LCD i led to raczej led

Opublikowano

Właśnie miałem Ci do niego linka wysłać. Można brać w ciemno ;)

MOBO-Asus P8Z68-V/GEN3 CPU-Intel Core i5 2500K(4,7GHz)+SilentiumPC Fortis HE1225

Opublikowano

no nie będziemy Ci bronić :D z parametrów wynika że to lg trochę lepsze pod względem kątów.

na allegro masz ten monitorek za 599zł z przesyłką jak coś :)

27722139c3fd37da.png
Opublikowano

Jeszcze zobaczę bo nie wiem czy będę miał kasę przed wroceniem do Anglii więc może tak kupię a jak z gwarancja podobno jak się pojawi 1 bad pixel wymieniają to prawda?

Opublikowano

Jeszcze zobaczę bo nie wiem czy będę miał kasę przed wroceniem do Anglii więc może tak kupię a jak z gwarancja podobno jak się pojawi 1 bad pixel wymieniają to prawda?

Z tym właśnie jest różnie. Czasem wymieniają, czasem nie. Ale tak robi każda firma.

Opublikowano

Lepiej od Asusa, ale gorzej od Samsunga ^_^ Ale zawsze masz możliwość zwrotu towaru. Więc nie wiem w czym problem :) A co stanie się za miesiąc czy dwa nie przewidzisz.

Opublikowano

No dobra zobacze jeszcze.

Żeby nie robić 2 tematu znacie jakieś darmowe gry typu artic combat? Roofi co to za gra co masz w sygnie :D?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...