Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Sleeping Dogs wykrywa za mało RAM'u.

VirTex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Mam pewien problem z grą Sleeping Dogs . Kupiłem niedawno nowy komputer : Windows 7 64 bit , Procesor - AMD Phenom II x4 965 3.40Ghz , Karta graficzna - Nvidia GeForce GTX 650 , 8GB RAM . Ustawiłem sobie ustawienia graficzne na Wysokie i ta gra mi się przycinała , a kamera postaci działała z opóźnieniem. Wszedłem w opcje zaawansowane grafiki (w grze) i tam była opcja sprawdzenia płynności itd... W podsumowaniu pisało jaką mam średnią fpsów (ok. 30) , nazwa mojej karty graficznej i ilość RAMu . Co mnie zdziwiło , pisało że mam jedynie ok. 1 GB RAMu . Na YT oglądałem ludzi którzy grali na moich wymaganiach na b.wysokich ustawieniach graficznych , i mieli średnią ilość fpsów - 55 . Może to być związane z tym ze mam 8 GB Ramu , a ta gra wykrywa mi tylko ok. 1 GB ?? Czy po prostu mam za słabego kompa żeby zagrać w Sleeping Dogs , chociaż na wysokich ustawieniach graficznych ??

Proszę o pomoc !

I z góry dziękuję ;)

Opublikowano

Komputer jest wystarczająco dobry. Może to jakiś błąd, spróbuj wgrać patche. Zobacz ile wykrywa Ci RAM'u w: Prawy przycisk myszy na "Komputer" -> Właściwości. Gra kupowana czy pobierana? ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedź , pobiorę patche i zainstaluje :) Oby pomogło. Gra pobierana , gdyż chciałem sprawdzić jak działa na nowym komputerze. Wykrywa mi normalnie , że mam 8 GB RAMu .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...