Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zdobywanie części lepszych niż uliczne.

ziomal666v

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, robie wyscigi ale mi nie dropia pakiety wieksze niz uliczne, ciagle to tylko uliczne, a chce podrasowac swoje murcielago, gdzie zdobywać wieksze pakiety? Wiem, ze diamenty ale dopiero mam 2 dzień.

z8FrT.png

sygnatura by me

Opublikowano

części są dawane losowo przejeżdzaj ucieczki drużynowe np. Hight Stage*, i masz wtedy większe szanse na lepszą część.

/Edit

*Stakes

benq10r

Pisząc "i masz wtedy większe szanse na lepszą część" miałem na myśli że jest łatwiej zwyciężyć

Opublikowano

A liczy si etez poziom poszukiwan?

Tak! Im większy poziom poszukiwania diamentów tym większa szansa na zdobycie czegoś lepszego.

Części Ultra zaczynają dropić od ok.25 dni

Opublikowano

Na ucieczkach drużynowych się najwięcej zarabia kasy i doświadczenia.

Najlepiej kupić cięższy samochód i jeździć ucieczki, włożyć jeszcze umiejętność "Gotówki Za Pościg" i kasa ładnie leci!

A jeszcze istnieje bug że dostajemy więcej kasy w ucieczkach:D

Opublikowano

Coś mi się zdaje, że wszystko pomieszaliście.

Witam, robie wyscigi ale mi nie dropia pakiety wieksze niz uliczne, ciagle to tylko uliczne, a chce podrasowac swoje murcielago, gdzie zdobywać wieksze pakiety? Wiem, ze diamenty ale dopiero mam 2 dzień.

Im większy lvl kierowcy tym większa szansa na lepszą część. Możesz poza diamentami kupować pakiety kart. A z diamentów w okolicach 3 tygodnia większość dropi już części.

części są dawane losowo przejeżdzaj ucieczki drużynowe np. Hight Stage, i masz wtedy większe szanse na lepszą część.

Dla wszystkich tras jest taka sama szansa na ultra. High Stakes (nie "Stage") jest po prostu łatwiej wygrać = zdobyć złote karty = większa szansa na lepsze części.

A liczy si etez poziom poszukiwan?

Nie zauważyłem żadnej różnicy. One grają rolę jedynie w ucieczkach i pościgach - im wyższy tym trudniej uciec.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

A mam pytanie, najlepsze auto do ucieczki to? Bo mam murcielago, czekam na tego nissana do draga sie przyda, a na ucieczki?

Na ucieczki przydaje się duży samochód, który potrafisz bezbłędnie prowadzić. Większość poleci Ci Ford'a Mustang'a Boss'a 302 '12. Jest ciężki, i ma bardzo dobre osiągi ale z prowadzenie nie wszystkim pasuje. Ja polecam Bentley'a Continental'a SuperSport Cope (1,9 mln IGC). Bardzo dobrze się prowadzi, a osiągami nie odstaje zbyt dużo od Mustanga/Murcielago.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

A jednak udalo mi sie na dragu ultra zawieszenie dropnac i tu takie pytanie, wkladać je do murcielago? Troche murcialago nie podoba mis ie z wygladu, jeszzce gorzej bez tego dachu, nie ma podobnie szybkiego za kase albo szybszego auta od murcielago?

z8FrT.png

sygnatura by me

Opublikowano

A jednak udalo mi sie na dragu ultra zawieszenie dropnac i tu takie pytanie, wkladać je do murcielago? Troche murcialago nie podoba mis ie z wygladu, jeszzce gorzej bez tego dachu, nie ma podobnie szybkiego za kase albo szybszego auta od murcielago?

Jest, już o tym pisałem. Minimalnie szybszy (prawie niezauważalnie) ale za to lepiej wyglądający Boss 302 '12. Do drag'ów jak znalazł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...