Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Resthea.pl - Trailer Nowej Mapy Ślubnej [Full HD]

Deraxium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Resthea.pl - Trailer Nowej Mapy Ślubnej [Full HD]

Nowa mapa ślubna ;]

Starej już nie będzie a związki małżeńskie będziecie brać już na tej, nowej mapie

:)

Mapa : TreeN

Video : Deraxium

Resthea Team

1359203056-U369922.png

Opublikowano

Wszystko pięknie, ładnie, cudnie ale mam dwa pytania.

1. Start bety 19 stycznia ? Nic nie zostało zmienione?

2. Jaki to będzie typ serwera, maksymalny poziom ?

footer_logo.png

Opublikowano

1.Tak :) 19 stycznia.

2.Z tego co mi wiadomo (VideoMaster - takie jest moje stanowisko) ma to być medium lub hard.Nie ode mnie to zależy ;)

1359203056-U369922.png

Opublikowano

Kto jest głównym Adminem Resthea? Prosiłbym o kontakt na 'PW', bo mam ciekawą propozycję ;) - Czekamy na serwer!

Opublikowano

Kto jest głównym Adminem Resthea? Prosiłbym o kontakt na 'PW', bo mam ciekawą propozycję ;) - Czekamy na serwer!

To wyczyść skrzynkę.

Serwer będzie stylizowany na medium z cechami harda, max lv na starcie będzie prawdopodobnie 150. Start 19, głównym administratorem jest arczi, i ja.

sygnatura2.png

Opublikowano

Na filmie tego nie widać więc zamieszczę zdjęcie:

50db3e5355753.png

Serduszko ;)

Chciałem dodać to do filmu ale nie pasowało mi estetycznie :(

1359203056-U369922.png

Opublikowano

@Refresh

Oceniajcie, piszcie swoje wrażenia oraz piszcie co byście dorobili - może jeden z waszych pomysłów zostanie wcielony w grę :) ?

1359203056-U369922.png

Legenda
Opublikowano

Nareszcie coś co przypadło mi do gustu. Z niecierpliwością czekam na bete. Oczywiście za filmik leci like.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

To wyczyść skrzynkę.

Serwer będzie stylizowany na medium z cechami harda, max lv na starcie będzie prawdopodobnie 150. Start 19, głównym administratorem jest arczi, i ja.

Z Arczim robisz serwer? powodzenia JachuPL robil z nim serwer ale pod inna nazwa niech Ci opowie sam Jachu jak to bylo jak pisal na FB co bedzie na ich serwerze a potem wyfrunal z jego ekipy malo tego pisal do mnie czy nie chce im pomoc.. :D

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

To wyczyść skrzynkę.

Z Arczim robisz serwer? powodzenia JachuPL robil z nim serwer ale pod inna nazwa niech Ci opowie sam Jachu jak to bylo jak pisal na FB co bedzie na ich serwerze a potem wyfrunal z jego ekipy malo tego pisal do mnie czy nie chce im pomoc.. :D

Też z nimi robiłem Azrael, nie jemu jedynemu zdarzały się potknięcia, mi też, i nie można przekreślać ludzi. Btw, nie znasz całej prawdy, ale nie potrzebujesz jej znać.

sygnatura2.png

Opublikowano

To wyczyść skrzynkę.

Gostku co ty pierdolisz.

Sami zamknelismy azraela.

Nie wiesz to nie mow.

Z jachem jestem w zgodzie to moj znajomy juz nie z internetu tylko z <reala> bo sie spotkalismy.

Serwer tamten nie wypalil, nie bylo czasu. Proste.

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

chujowa muzyka mogles dac jakies dubstepy pozdro minus.

Widzę że z doborem muzyki do filmu to cienko u Ciebie i estetyka to u Ciebie leży :)

1359203056-U369922.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...