Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie na yt?

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, dziś chciałbym się spytać o wszystkie sposoby zarobku na yt słyszałem, że są dwa czyli generowanie przychodów i program partnerski w tym pierwszym podobno mniej się zarabia. Słyszałem różne rzeczy, że generowanie przychodów można włączyć jak się ma klika filmów, ale nie ma wymogu wyświetleń, że nawet jak masz 20 wyświetleń i 4 widzów to możesz generować przychody i że na to nie trzeba mieć licencji w sensie jak muzykę dodasz do swego filmu to zazwyczaj na tą muzykę trzeba mieć licencje, a tu właśnie nie trzeba miec, a że program partnerski jest od 1000wyświetleń i jak się wstawia piosenkę do filmu trzeba mieć na nią licencje i tym podobne rzeczy słyszałem.

Dobra do rzeczy! Chce wiedzieć wszystko o tych dwóch sposobach zarobku na yt jeżeli oczywiście są te dwa sposoby oraz jakie są do nich wymogi i jak zrobić by zarabiać na nich czyli jak dołączyć do tych/tego programu

za pomoc lajki!

Z góry dzięki

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

google , jak kolega mówi @up , konto partnerskie i zarabiasz po przez reklamy , czym lepszy partner tym lepsze pieniążki ;]

sygnaturanem3sis.png

Opublikowano

1.dałby ktoś linka do wymagań(za pomoc lajk i 5 w profilu),

2. a jest coś innego na youtube niż partner, bo słyszałem, że jest coś innego jakieś generowanie przychodów i tam nie trzeba wymagań takich jak np. wyświetlenia?

Opublikowano

1.

http://letsplej.pl/t-12589-wymagania-partnerstwa-youtube

eh... chciałem ogólne wymaganie które yt opisało nie jakiś gościu..., na pewno gdzieś to napisali jak ktoś zna link do tego niech poda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...