Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] E-mail

kubakig2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zostałem ostatnio okradziony z konta na Lol Nordic.. Nie pamiętam E-maila na którym je stworzyłem, a złodziej zmienił hasło na koncie.

Czy jest jakiś sposób na odzyskanie konta? Napisałem do Supportu ale wydaje mi się że będe musiał długo czekać na odpowiedź

Opublikowano

Nie, innego niestety nie ma. Chyba, że miałbyś jakieś zdjęcia/filmy z tego konta, ale to wątpliwe i mało prawdopodobne, że przez to odzyskałbyś konto.

@ Skoro to był jak twierdzisz randomowy e'mail to zapomnij o odzyskaniu hasła i loginu. Chyba, że poszukasz gdzieś na kompie, w pokoju może zapisałeś sobie.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

W odpowiedzi wyślą ci formularz z 15 pytaniami [m.i.n bilingi z kont bankowych z których kupywałeś RP, twoje ip z którego logowałeś itp.]

W rubryce e-mail napisz że nie pamiętasz, ale podaj im swoje ip, i ewentualnie te bilingi kont bankowych + wszystko inne to może odzyskasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...