Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania przed zakupem

ReQimem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!

Jak już zauważyliście w temacie moim mam do Was kilka pytań.

Między innymi:Chcę dzisiaj kupić grę War Z a pytania są takie:

1.Jak zakupię grę w czasie beta to będę ją miał jak już wyjdzie pełna wersja czy zniknie mi konto?

2.Klucz do gry mam podać przy rejestracji na stronie? / Czy jednak ta gra podlega Steamowi

3.na czym polega ta gra? Czy ma jakiś koniec?

4.I jeszcze jedno pytanko,czy opłaca mi się kupić grę i czy nie będę żałował :D

Pozdrawiam i liczę na szybkie odpowiedzi.

209ltu9.jpg
Opublikowano

1. Jeśli teraz zakupisz, to będziesz miał w późniejszym czasie dostęp do Full Version

2. Jak kupisz, to otrzymasz klucz do zwykłego launchera WarZ, lecz można i do steam [KLIK]

3. Gra końca nie ma :) Musisz jak najdłużej przetrwać, szukać broni, żywności itd.

4. Nie będziesz żałował zakupu :) Sam sobie kupiłem tą grę i jest na serio super :)

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Gra jest powiem tak -średnia chcesz mieć celowniki itp musisz zapłacić. Wgl tego shopa być nie powinno być tylko te itemki powinny być na mapie.Twórcy nas z deka oszukali.Mapa jest malutka jak chcesz grać na serwie 90/100 to wiedz,że w każdym zakątku mapy jest co najmniej z 3 typa.Nie ma skinów które były na zdjęciach wgl nadal są na oficjalnej stronie warz.Gra była na steamie ale ludzie myśleli, że to już full version a to okazało się , że to jeszcze alpha i gra ze steama wyleciała.Chcesz grać musisz mieć najmniej 4 osoby .Granie samemu jest nudne i gra się szybko nudzi tak można z kimś pogadać załatwiać innych itp.

To moje zdanie o tej grze mam nadzieję,że jak wyjdzie Full Wersja to będą mapy, skiny ,auta,jakieś swoje domy ,coś będzie w safe zonach np jedzonko .

Będzie tam wojsko nieraz może jakieś ataki zombie coś w tym stylu bo na razie to marzenia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...