Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Engine.exe

-II_KiLL_U-_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli nie dlatego nie wlacza mi sie CA.

Zawsze przy właczaniu CA palą sie dwa te takie monitorki a jak wylaczam po errorze nie pali sie zaden ._. Czy to moze byc przyczyna ? Jesli ktos wie to jak ja naprawic..

Opublikowano

Na pasku narzedzi, tym na pulpicie po prawej stronie sa takie monitorki ktore wskazuja czy ma sie internet. Gdy wlaczam Ca pala sie dwa monitorki ( jest net) gdy wyskakuje mi error i gra sie sama wylacza zaden monitorek sie nie pali ( czyli logicznie myslac to nie ma neta ) To znaczy ze podczas gry trace polaczenie..

Opublikowano

Ale ja mam XP. I na S jest tylko Skanery (..) i system.. a w systemie nie widze nic takiego jak " zaprora s. w."

Chyba mam. wait.

sprobuje teraz wlaczyc CA. Ale niestety potrwa to okolo 10 minut, nie wiadomych mi przyczyn. ; /

I nic, wyskoczyl error " unable to run the game becouse file is being corrupted" Cos takiegom wyskakuje mi za kazdym razem. Ale czasem wlacza mi sie combat ; /

Opublikowano

Start->Panel Sterowania->Przełącz do widoku klasycznego->Zapora systemu Windows->Wyłącz->Ok

Zainstaluj jeszcze raz combata

Wyczyść rejestr ccleanerem zainstaluj jeszcze raz i yyyy próbuj dalej.. nie mam pojęcia co się dzieje. Gra instaluje się bez problemów??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...