Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] M8A1

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Perki dla załogi:

Dowódca-Naprawa

Celowniczy-Zastrzyk adrenaliny

Kierowca-bezdroża

Radiooperator-Wzmacnianie sygnału

Moduły:

Dosyłacz

Optyka

Kamuflaż

Badania:

Na początek gąski.

Następnie ja bym poszedł w działo 76mm

Potem silniki i radia

Opublikowano

@up kolego naprawa u jednego załoganta.Ta umiejetność sie kumuluje więc naprawa u każdego ja tak radzę jeśli w ogóle będzie Ci się chciało robić specjalną załogę na tę czołg to samo z modułami to tylko czołg IV kto na takie czołgi kupuje moduły?Moja rada odkryj jak leci nie wysilaj się i przejdź gładko do t 49 ;)

Opublikowano

@up kolego naprawa u jednego załoganta.Ta umiejetność sie kumuluje więc naprawa u każdego ja tak radzę jeśli w ogóle będzie Ci się chciało robić specjalną załogę na tę czołg to samo z modułami to tylko czołg IV kto na takie czołgi kupuje moduły?Moja rada odkryj jak leci nie wysilaj się i przejdź gładko do t 49 ;)

To są moje propozycje i nie konieczne musi robić tak jak ja ,)

Rozdawałem tak punkty i tym czołgiem grało mi się bardzo dobrze.

Opublikowano

TD z wieżą jest trochę kruchy ja w przyszłości zdecyduję się na linie bez wieży ponieważ jednak ten pancerz robi swoje a td ten jest mały więc łatwiej się jest nim schować niż np jagodą e100 :D.Cóż te 2 td różnią się posiadaniem wieży,mobilnością sam musisz wybrać i pancerzem, działo jest to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...