Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

blood,frost czy unholy

Diesiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram w cata 4.0.6 molten i słyszałem ze dla dk blood jest dzrewkiem do expa najlepszym a frost podchodzi do tankowania i czy frost jestem lepszym od blooda? bo mam taki build dla frosta od Menddora nie lepszyby był blood?

Mam jeszcze inne pytanie co znaczą te pojęcia Nexus oraz Nexus rep farm ( tu chodzi o instancje chyba ,ale nei jestem pewnien ) HC ( heroic chyba czy co ? co to znaczy )

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

nexus farm - chodzi o farmienie reputacji. Wbijasz friendly u jakiejś frakcji, kupujesz ich tabard i idziesz na nexus. Zabijając tam potwory (nie bossy) nabijasz sobie reputację. Za repe kupujesz rare i epic itemki.

Opublikowano

ok wbije frendly np. W UC i kupie tabard i gdzie mam sie zapisac na nexusa molten cata i gdzie na mapie jest i dlaczego nexus? To jest istancja? I gdzie moge te epicki kupic?

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

Nie chodzi o under city, ale np o Guardians of Hyjal

http://www.wowhead.com/news=176361/cataclysm-reputations-guide-vendors-rewards-and-more

Czemu nexus? Dung łatwy i chyba tylko w nim można w taki sposób zdobywać repę.

Opublikowano

Unholy to spec pod tanka. Blood do dps.

na wotlk jaki kolwiek jest pod tanka imo,

w cata blood,

w mopku prawdopodobnie tez blood. (nie gralem imo).

kh4xi.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...