Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dział Elsword

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Proponuję wprowadzić dział lub subforum Elsword, w ową grę gra dość dużo ludzi, jest w stylu NosTale które ma już swój dział. Na oficjalnym forum jest dziwny regulamin, posty mozna pisać po paru dniach od rejestracji, do gry można robić cheaty w CheatEngine (zero zabezpieczeń)

Opis gry

Elsword ? przedstawia złowrogie siły ukryte w mroku świątyni Alios, demony odebrały święty kryształ ?El Stone? podczas odprawiania ceremonii pamięci. Wywołało to zażartą wojnę pomiędzy złowrogimi demonami i świętymi strażnikami kryształu, niestety w wyniku poniesionych strat, święty kryształ uległ zniszczeniu. Odłamki kamienia zostały ukryte na całej ziemi Alios. Jednak zapanowała ciemność nad ziemiami Alios, stworzenia, które beztrosko dotykały odłamków kamienia, zamieniały się w okrutne potwory, które zagrażały rasie ludzkiej. Stworzony został elitarny skład wojowników ? Elsword, który miał przywrócić dawna świetność rasy ludzkiej, zniszczyć zło, które wdarło się do ich świata, a także odbudować święty kryształ.

Trailer/Gameplay

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pQXOOgEo5BU

Opublikowano

Jest już taka sugestia >klik<

Ogólnie to gra jest drętwa, a na dłuższą mete się nudzi, mi się znudziła po 2 dniach gdzie wbiłem 27lvl na 50 możliwych.

Nie.

PS. Lepiej napisz sugestie, żeby ci zmienili rangę na KidMod Komputery xD

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Nie tyle co KidMod komputery a Mod :f Ale to dobry pomysł, zrobię tak :D

może chociaż subforum w inne gry ?

Aktualnie jest 6 postaci, każda po 2 klasy + wprowadzają trzecią, a max lvl to 60

Opublikowano

Nie tyle co KidMod komputery a Mod :f Ale to dobry pomysł, zrobię tak :D

może chociaż subforum w inne gry ?

Aktualnie jest 6 postaci, każda po 2 klasy + wprowadzają trzecią, a max lvl to 60

Modzik dopiero po okresie 2 miechów. :D

Co do działu to nie widzę sensu, gdyż gra serio jest nudna. Przez pierwsze dwa dni jarałem się nią, namawiałem kolegów by grali ze mną, a teraz to sie dziwie jak mogłem w to grać ;x

Opublikowano

Ja gram tydzień, kolega miesiąc, gramy okazyjnie po parę planszy na raz, nie nudzi się jak nie przesadzasz :f

Ja mam już moda tylko bez AZ, bo to na szybko było bo w Kompach byli potrzebni modzi którzy ogarniają a nie Ci z pogaduszek :f

Przecież jako subforum w Inne MMO by nie zaszkodziło, i tak tam mało gier. Może przyciągnęło by graczy, jakieś bugi by się znalazło, poradniki etc.

Koniec offtopu :P

Opublikowano

Gra jest niesamowicie nie mila dla oka i nudna.

Dodajmy małe zainteresowanie polaków ta gra.

Chociaz dla spokoju mozna by dac do inne mmo

Polaków to akurat gra w to od zajebania ;o

Opublikowano

Never

Gra jest niesamowicie nie mila dla oka i nudna.

Dodajmy małe zainteresowanie polaków ta gra.

Chociaz dla spokoju mozna by dac do inne mmo

Gra jest w stylu mangi i ma bardzo dobrą, wbrew pozorom szczegółową i ciekawą grafikę, nie jest to jakaś bomba w stylu Crysisa3 czy Wiedźmina2 czy coś ale wszystko bardzo ładnie współgra i wygląda dobrze (nie jak pixeloza w metinie)

Małe zainteresowanie polaków ? Strup3k ujął to idealnie

Z inne MMO to samo mówię, gier tam mało a może ktoś by się skusił bo oficjalne forum to żenada.

Może mały screen mojej postaci (full detale)

http://img248.imageshack.us/img248/4541/sc20121228124019457.png

Opublikowano

Na planszach solo można edytować cheat enginem np. swój atak i to działa, jednakowoż łatwy ban. Poszukało by się czegoś jeszcze.

Opublikowano

Jak dla mnie gra zbyt denna, przez co dział szybko upadnie. Ale to tylko moje zdanie.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...