Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Volibear czy Caitlyn?

termiator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Volibear vs Caitlyn

Zależy mi na: Ostrym pierdolnięciu i dominacji

Dodatkowe informacje:

Mam 6300 ip. Potrafię grać na każdej lini.

Zależy mi na waszym zdaniu która z tych postaci jest lepsza do carrowania rankedów : D

Proszę o podanie + i - postaci.

Każdy spam będzie raportowany ; )

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Cait dobra w early,w late troche przygasa natomiast voli to jeden z najsilniejszych tankow mogacy wykierowac gre przy odpowiednich itemach

Bierz voli

sstwc.jpg

Opublikowano

Volibear

• przerzut
  • ogromny DMG z W, zależy od hp
  • slow
  • fear dla minionów
  • ulti z AOE dmg
  • passyw regający hp
  • swietny na solo topa
  • bardzo wytrzymaly
  • przydatny dla teamu

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Mam voliego i potrafie nim bic ludzi, bierz go :D tylko nie mysl sobie ze jestes zajebisty jak nim grasz bo wielu ludzi jak nim gra to kozaczy a pozniej pada :D

A moglibyscie mi jeszcze powiedziec, budowac go ad czy ap? Dajcie linka do best builda

buty 3 poty >>pas>> plemienna>>i teraz tak naprawde to co potrzebujesz zeby jeszcze bardziej odpierac ataki, moze to sunfire cape>>moze byc frozen mallet(moze nie musi)>>wits end, albo ten luk co daje hp i attack speed>>ostatni item to tak naprawde to co chcesz albo musisz miec, moze byc guardian angel, moze byc spirit visage czy jakos tak (http://www.mobafire....pirit-visage-56)moze byc wlocznia atmy moze byc lodowe serce, jesli chcesz ap to mozesz rylai. Ja uzywam zazwyczaj tych itemow a dopasowywuje jak tak jak ja albo team potrzebuje i ciezko mnie zabic. Kolejnosc itemow? do plemiennej musi byc tak jak napisalem a pozniej to twoja wola :)

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

A moglibyscie mi jeszcze powiedziec, budowac go ad czy ap? Dajcie linka do best builda

To jest tank z dmg,a itemy skladasz pod enemy team,czy wiecej ap czy ad i odp na ta klase

sstwc.jpg

Gość ArronBaDo
Opublikowano

to nie jest offtank czy coś takiego..

to jest full tank, najlepiej mieć jak najwięcej HP (z tego co pamiętam to przelicznik z W jest od naszego hp czy coś takiego), wtedy napierdalamy konkretnie, mamy fajny passyw i możemy bez problemu bić się już na 2 lvlu z przeciwnikiem nie martwiąc się do zginięcie.

Podstawa to warmog, sunfire i może jakiś omen, reszte robisz pod enemy team

Opublikowano

Ludziiiiieeeeeeeeeeeeee od kiedy voli potrafi carrować gry?

Bierz cait:

Slow z E + odrzucenie

Pułapka z W + ujawnia wroga

Duży zasięg z Q i R pomocne w dobijaniu

Dlaczego nie voli :

Gdyż jest to tank i na niego wystarczy ignite lub jakiś item/skill i jego pasywka nic nie da ... Pozdrawam tych co myślą że VOLI jest pro

Gram aktualnie na

Nick :

Klasa :

Poziom :

Królestwo : Jinno

Opublikowano

zrób tak jak ja i kup obie bo obie są warte kupna. kupiłem cait i w pierwszym meczu quadre wbiłem(i tak lose bo fiddle maił feeda) a volim wygrywa sie rankedy ;3

i304475_erzua-.jpg

350x19.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...