Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Codehook PAYPAL.

Janek9412

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowy na tym forum . Mam już codehooka wersje wh kupiłem to z polskiej strony , gdzie potem dostalem linka na zagranicznego codehooka tam dostałem login itd. Wszystko szpila !! Teraz chce sb zakupic codehook wersje w chams niestety polska strona z hackami juz nie istnieje i musze kupic z tej zagranicznej i jest o wiele taniej gdy juz mam jakiegos hacka wykupionego to jest + bo za chmasa chca tylko 3 euro wiec w przeliczeniu na polskie 15 zł :) . Tylko sa tam 2 metody platnosci takie jak moneybookers co wgl nie wiem jak przez to zaplacic oraz paypal w ogóle nie wiem jak sie za to zabrac i dlatego chce zeby ktos mi to wytłumaczył poniewaz 15 zł to nie dużo mam 18 lat lecz nie mam jeszcze konta bankowego ani żadnej karty bankowej wtedy było to łatwiejsze bo musiałem isc tylko na poczte i zrobic przelew. Dlatego proszę żeby ktoś wytłumaczył mi krok po kroku jak moge zaplacic a także zmiienic te 15 polskie złoty na te euro :) . Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuje.

Opublikowano

Mniej wiecej wiem tylko chciałem się dopytac kogos kto mniej wiecej zakupywał lub dobrze sie zna na paypal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...