Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zmiana internetu.

iAVATARi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym zmienić internet ponieważ mam radiówkę Leon i pingi strasznie duże oraz transfer mały, chciałbym neta z 20-50 mb/s ile bym zapłacił ? tylko tak... mama mówi, że nie zmieni internetu bo nie mamy domowego telefonu ... ; < a nie chce założyć tak więc jest szansa neti/neostrady czy czegoś z dobryym transferem oraz niskimi pingami bez stacjonarnego telefonu ? : > Pozdrawiam !

Opublikowano

W netii 20 mb masz za 40 zł.

twoja matka 100 lat za murzynami, nigdy nie trzeba było telefonu do internetu (kiedyś w TP)

Opublikowano

W netii 20 mb masz za 40 zł.

twoja matka 100 lat za murzynami, nigdy nie trzeba było telefonu do internetu (kiedyś w TP)

Dobra dzięki, a nie wiesz ile około może kosztować zerwanie umowy ? : >
Opublikowano

zerwać to chyba nie można, a jak można to pewnie wysoko by cię to kosztowało.. poczekaj do końca umowy ..

a mieszkasz w mieście czy w jakiejś miejscowości ? bo np. upc, vectra nie były by złe ..

27722139c3fd37da.png
Opublikowano

zerwać to chyba nie można, a jak można to pewnie wysoko by cię to kosztowało.. poczekaj do końca umowy ..

a mieszkasz w mieście czy w jakiejś miejscowości ? bo np. upc, vectra nie były by złe ..

Mieszkam na Śląsku dokładniej Wodzisław Śląski a dokładniej obok Radlin II
Opublikowano

to chyba raczej nie da rady, bo upc to chyba światłowodem idzie ... takie technologie w większych miastach

Ps. Ale nie jestem tego pewien na 100% !

27722139c3fd37da.png
Opublikowano

to chyba raczej nie da rady, bo upc to chyba światłowodem idzie ... takie technologie w większych miastach

Ps. Ale nie jestem tego pewien na 100% !

Netia może będzie dobra ; > 20mb powinno mi starczyć :D 20 mb czyli ściągnie po 2000 kb ? :D
Pomocnik
Opublikowano

Aktualnie mam 10mb w neti i pobiera po około 1250kb/s, więc przy 20mb powinno być około 2500kb/s.

Opublikowano

upload bardzo zależy od dostawcy, czasem jest dużo większy niż download. Ale przeważnie to przepustowość neta podzielić przez osiem a później przez 10 (np. 20 MB:8 = 2,5 mb/s pobierania = około 250 kb/s uploadu)

Ja mam netie 20 mb i upload 6 mb co daje 6:8 czyli 750 kb/s uploadu

Opublikowano

upload bardzo zależy od dostawcy, czasem jest dużo większy niż download. Ale przeważnie to przepustowość neta podzielić przez osiem a później przez 10 (np. 20 MB:8 = 2,5 mb/s pobierania = około 250 kb/s uploadu)

Ja mam netie 20 mb i upload 6 mb co daje 6:8 czyli 750 kb/s uploadu

True a Ty nie wiesz ile mogło by kosztować zerwanie umowy ? :D
Opublikowano

Zerwanie umowy to 500 zł, w TP chyba 430

W takim razie jutro mama oblooka do kiedy mamy umowę .. ;d dzięki all : do zamknięcia ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...