Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Fajne Bronie

PomponikPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam ciekawą kolekcje screenów fajnych broni. Nie wiem jak je mogę wrzucić tu na MPC forum i zastanawiam się też czy ma to w ogóle jakiś sens. Myślę że oglądanie broni takich które nie często zobaczymy lub są po prostu fajne z wyglądu jest dosyć ciekawe. Mam nadzieje, że ktoś się tym zainteresuje i zaakceptuje mój pomysł. Z góry dziękuje :)

iuub.png

Opublikowano

Chodzi mi o bronie Typu Awm-Xmas 2011 albo JackHammer-H lub M4A1-X-H jest tam tego sporo specjalnie wybrałem takie których nie ma w sklepie, ale skoro tak to ok nie jestem tu od zaśmiecania forum :P

iuub.png

Opublikowano

Żeby zobaczyć te bronie wystarczy wpisać na google nazwe tej broni i już wiemy jak wyglada . ;?

2isw7yf.png

Opublikowano

No tak, ale jeśli ktoś nie zna nazwy broni? Im dłużej się zastanawiam tym bardziej ten temat nie ma sensu. Przepraszam za to :/

iuub.png

Opublikowano

Większość itemów jest w item shopie i capsule shop, a większość itemów których tam nie ma są np. na halloween, święta i mają tylko zmieniony wygląd i dodaną końcówke do nazwy: Halloween, Xmas itp.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

9Jarek9 Dobrze mówi bronie są takie same tylko jest zmieniona textura i np. AWM ma 10 ammo a nie 5 .

2isw7yf.png

Opublikowano

Czyżby?

Wymienie ci tu kilka takich broni

- m4a1 - x

-ta nowa broń berreta red dragon

-m16 - a

-sl8 (żadko spotykana)

- bronie biohazardowe, ze szkatółek itp.

Opublikowano

m4a1-x , m4a1 custom

Te bronie mają tylko dodany jakiś element żeby wydawała sie inna .

@edit

Bronie ze szkatółek ?

Fn mini - Fn mini golden

dual desert eagle - Dual desert eagle GS - (Na NA jeszcze dual desert eagle pink )

Fn 2000 - Fn 2000 GS

MG3 - MG3 To srebrne (nazwy nie pamiętam )

2isw7yf.png

Opublikowano

Dodam jedno - z takich broni jak dual deagles fn 2000 i ruger bisley ani azu nie strzelałem.A z tych broni widziałem tylko fn2000 podczas gry ( a minimi dzisiaj w misji było : D ).

Dodam jedno - z takich broni jak dual deagles fn 2000 i ruger bisley ani azu nie strzelałem.A z tych broni widziałem tylko fn2000 podczas gry ( a minimi dzisiaj w misji było : D ).

A zapomniałem dodać o np mace granade oraz chaos hook.Gdybym nie przejrzał nagród za bio nie wiedziałbym że coś takiego istnieje.

A zapomniałem dodać o np mace granade oraz chaos hook.Gdybym nie przejrzał nagród za bio nie wiedziałbym że coś takiego istnieje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...