Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Respawn Itemek

Elo Siwek

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Elo Siwek - Zależy o co ci chodzi.

Lunety typu ACOG, BW LR, nie znajdziesz nigdzie.

Lunetę typu SAS X8, znajdziesz w Bazach Wojskowych. ( Szansa na nią to jak wygrać w Totka, ale może ci się trafi. )

Lunetę TSS możesz kupić w Markecie za 600 GC, a CS - za 280 GC.

Wszystkie Chwyty możesz znaleźć w Bazach Wojskowych, Zabudowaniach Wojskowych etc.

Tłumik - Znajdziesz w Bazie Wojskowej ale to jest rzadsze od M107.

Wszystkie podczepiane Latarki do Karabinów albo Pistoletów kupisz za 102 - 109 GC.

Ukrywacz Światła ( Albo Flash Hider ) jest nie do znalezienia.

Podczepiane Lasery kupisz za 152 - 350 GC.

Celownik Holograficzny i Celownik Refleksyjny - Może uda ci się znaleźć ale ja nigdy go nie znalazłem/nie miałem w ręku.

A i coś jeszcze: "Resp" Przedmiotów tego typu jest i zarazem nie jest losowy. Raz możesz go znaleźć w zwykłym budynku mieszkalnym a następnym razem - W Zniszczonym Helikopterze.

Pozdrawiam.

PS: Nie jestem pewien "respów" niektórych itemów, więc się nimi nie sugeruj. To jest tylko "podpowiedź" gdzie one MOGĄ być a nie gdzie one MUSZĄ być. ( Albo czy w ogóle są. )

PS2: Te rzeczy za GC można zdobyć na graczach ( Dla małodomyślnych ) i niekoniecznie trzeba je kupować, żeby grać. )

deadspacewallpaperbysup.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...