Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc z Granat

MaroSLU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem kupiłem sobie granata dymnego do Sniper ale trzeba mieć 5 SLOT a ja nie miałem i nie da się tego założyć jakieś pomysły ?

post-456422-0-00268300-1356618490_thumb.jpg

Opublikowano

Hack only 5th slot ;)

Kupno 5 slotu w item shopie ( marketplace na stronie ) za nx :)

Bądź też premium + 5 slot :)

Chyba nie wiesz o co mi chodzi więc się nie wtrącaj

można pobrać hacka 5 slot i i go odinstalować po 30 dniach jak się skończy granat o to mi chodziło

Wrzuć ss oplutego monitora

Nie da się zrobić ss-a oplutego monitora o.O :huh:

Ss - screen shot ... najwyżej fotke . xD

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Hmmm hack na 30dni chyba skorzystam hahahahaahh . Sry ale nie wytrzymalem az oplulem monitor xD Albo poczekaj beda rozdawane premki i kupisz sobie 5 slot za dinary .

BUM

Opublikowano

nie bo potem zamiast wbic na konto zobaczysz banika :D wylosuj stamine i doluz do snipera i stame i granata

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

Hmmm hack na 30dni chyba skorzystam hahahahaahh . Sry ale nie wytrzymalem az oplulem monitor xD Albo poczekaj beda rozdawane premki i kupisz sobie 5 slot za dinary .

Chyba nie wiesz o co mi chodzi więc się nie wtrącaj

można pobrać hacka 5 slot i i go odinstalować po 30 dniach jak się skończy granat o to mi chodziło

Wrzuć ss oplutego monitora

Opublikowano

UP . Jesli chcesz zeby cie wgl ktos zrozumial pisz krotko i zwiezle . Tak nas uczyli w szkole . No chyba ze ty jeszcze nie chodzisz do szkoly.

Zrób se hacka 5 slot ale na 30dni a potem usuń zeby nie zbanowali

Nie ma takiego czegos jak hack na 30 dni npna 8 slot. Mozesz jedynie jako item kupic 5 slot. Hacka jak znajdziesz to mozna korzystac owszem ale jak bedzie po uptade to juz nie bedzie korzystania. Mozna wziasc jeszcze np hack vip kupisz np na 30 dni i masz vip funkcje . Ale nie ma takiego czegos jak hack 5slot 30dni . A jak jestes taki cwany to zrob mi hack famas gold na 90dni to bym ci stopy lizal i jeszcze aw50f i inne . Jak nie wiesz to bzdur nie pisz. U mnie na miescie pisze tak na scianie LUDZIE MYSLCIE TO NIE BOLI .

A i zrob sobie hacka na slownik ortograficzny na PERM . Przyda ci sie poniewaz jak piszesz to az oczy bola.

"nie dyskutuj z idiota bo najpierw sprowadzi ciebie do swojego poziomu a nastepnie pokona doswiadczeniem"

do tego sie zastosuje.

// spam

Thx zrobilem 2 tuty w dziale android a tylko 5% mi zostalo odebrane moge jeszcze jedne 5% ?

BUM

Opublikowano

UP . Jesli chcesz zeby cie wgl ktos zrozumial pisz krotko i zwiezle . Tak nas uczyli w szkole . No chyba ze ty jeszcze nie chodzisz do szkoly.

Nie ma takiego czegos jak hack na 30 dni npna 8 slot. Mozesz jedynie jako item kupic 5 slot. Hacka jak znajdziesz to mozna korzystac owszem ale jak bedzie po uptade to juz nie bedzie korzystania. Mozna wziasc jeszcze np hack vip kupisz np na 30 dni i masz vip funkcje . Ale nie ma takiego czegos jak hack 5slot 30dni . A jak jestes taki cwany to zrob mi hack famas gold na 90dni to bym ci stopy lizal i jeszcze aw50f i inne . Jak nie wiesz to bzdur nie pisz. U mnie na miescie pisze tak na scianie LUDZIE MYSLCIE TO NIE BOLI .

A i zrob sobie hacka na slownik ortograficzny na PERM . Przyda ci sie poniewaz jak piszesz to az oczy bola.

"nie dyskutuj z idiota bo najpierw sprowadzi ciebie do swojego poziomu a nastepnie pokona doswiadczeniem"

do tego sie zastosuje.

// spam

Thx zrobilem 2 tuty w dziale android a tylko 5% mi zostalo odebrane moge jeszcze jedne 5% ?

po 1 będe pisał jak mi się spodoba i dużo osób mnie rozumie to ze ty nie to mnie gówno obchodzi po prostu ignoruj moje posty zegnam

po 2 da się mieć hack na 30 dni a jak bedzie aktualizacja to jeszcze raz zrobić mi chodziło zeby miał hacka tak długo aż się skonczy broń dłużej też może mieć ale nie musi i to mi chodziło Jeżęli czepiasz się o takie coś to znaczy ze jesteś de*****

TEAMT DO ZAMKNIĘCIA BO SPAMUJĄ

Hack only 5th slot ;)

Kupno 5 slotu w item shopie ( marketplace na stronie ) za nx :)

Bądź też premium + 5 slot :)

Nie da się zrobić ss-a oplutego monitora o.O :huh:

Ss - screen shot ... najwyżej fotke . xD

Mi chodziło o fotkę pomyliłem się a wy już .....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...