Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Royal Gunner

kubekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zbytnio nie wiem gdzie jest ten MCS Powiecie ?? warto kupic elite246 1 klasy ??

MCS to LR Shotgun, odpowiednikiem tego na royalach jest Strzelba Szturmowa 590.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Super szwajcar+super pogromca czołgów i MCS.

Ze wszystkim się zgadzam oprócz tego super pogromcy, wersja super nie różni się praktycznie niczym, nie jest to odczuwalne. Strata kasy.

Opublikowano

ok a 2 jakas bron na dlugi dystans ?? szybka /?

Nie ma szybkiej broni na długi dystans. Bronie na daleki dystans strzelają wolniej.

I jest tak jak Googlus napisał że mało ludzi tym gra, a to dlatego że źle się tym gra.

Lepiej kupić jakiś LR Shotgun.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Ogólnie rzecz biorąc, nie kupuj MG na daleki. Nie przyda Ci się on w niczym, bo z daleka bardzo trudno nim trafić, ponieważ tak jak większość MG dla gunnera ma duży odrzut.

Ja doradziłbym tak jak koledzy wyżej, abyś kupił shotguna na delki dystans najlepiej super/uber, bo masz większą szanse, że wejdzie Ci kryt, a jak wejdzie Ci kryt to poradzisz sobie w prawie każdej sytuacji 1vs1 albo 2vs1 nawet 3vs1, jeśli odpowiednio zastosujesz umiejętności (strzał z shotguna(wiem nie jest to umiejętność), bohaterska tarcza, strzał z shotguna, szaleńczy ostrzał, strzał z shotguna i jak masz odpowiedniego aima to możesz wykończyć przeciwnika bazooką).

Pozdrawiam ;-)

2054962.png

Daj Like, bo ugryze.

Jedno kliknięcie nie boli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...