Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie War Rock vs Ghost Recoin Online

redark089

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodam, że obecnie Ghost Recon online jest w wersji Beta czyli za pewne jest pełno bugów itp. Lepiej poczekać na oficjalną wersję tej gry i wtedy zagrać :D

Opublikowano

100x lepszy WR. Sciagnalem kiedys GR i okazalo sie ze byla to strata czasu. Gra nie dosc ze zbugowana to wogole nie ma takiego klimatu jak WR. I jak Ci sie ciezko lvl bije to na WRPSP ;-)

Opublikowano

Tworzysz taki temat w dziale WR to spodziewaj się, że większość powie WR. W dziale GRO na odwrót ^. Jak dla mnie GRO, bije WR na głowę, ale nie dlatego, że jest lepszy tylko dlatego, że tam jest zupełnie inny tryb gry.

32354141673387527780.png

Opublikowano

hymm warrock lepszy ale skoro ten sniper jest w beta to warto tam zrobic konto bo gdy juz wyjdzie z bety zawsze sa prezety, nagrody itp :D

Opublikowano

Odpuść sobie WR, każdy gra na cheatach (nawet takie 70lvl, wiem bo się sam przekonałem). Nie grałem jeszcze w GR, ale zaraz obejrzę sobie na YT jakiegoś gameplaya i jak się spodoba to sobie pobiorę :)

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

GRO lepszy. Nie ma tylu hackerów, ładniejsza grafika i ta gra pewnie ma jakąś przyszłość. Oferuje nam naprawde wiele, a jest dopiero w Beta. Wr też nie jest zły, ale znudziły mi się mapy i wkurzają mnie hackerzy. W gro również nie same bronie są wazne, są jakieś skille czy coś w tym stylu

1361453243-U739101.png

Opublikowano

jak dla mnie wr lepsze w skillu (bardziej ogarniam) ;) a jak pobralem GRO to wszystko ok grafa lepsza niz w wr ale w GRO mi cos nie szlo ;/ to wiec odpusciłem sobie GRO

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Przez pare lat grałem (aktualnie nie mogę ._.) w WarRock'a - i podsumuję to tak, że jest to najlepszy darmowy FPS.

Od czasu do czasu zagram w Ghost Recon Online i muszę powiedzieć, że idzie w dobrą stronę.

Jednak grałem w dużo FPS'ów, aktualnie BF3 i cały czas brakuje mi WarRock'a ;<

Oczywiście jak zaczniesz grać w WR to odrzuci Cię to, że ktoś Cie jedzie + trafi się cheater ._.

No ale... każdego FPS'a trzeba ogarnąć.

Polecam Ci pobrać te gry i zdecydować samemu co lepsze.

Ch*jowy start w GRO ?

Wydaje mi się, że dopiero po wbiciu 5 poziomu jest trudniej.

Ghost Recon Online ma dobry balans broni można grać tą na początek ( w moim przypadku spec. ) i jechać wszystkich.

Opublikowano

Ale to normalne, że są hackerzy wkońcu to są darmowe fps. Jakby ktoś nie rozumiał to wytłumacze

Np. w bf3 jest dużo mniej hackerów, bo tą gre sie kupuje, a po co hackować, żeby dostać bana i nie grać na jakimś fajnym serwerze? Po za tym hackshield rzadko wykrywa te hacki..

Z darmowych fps zagraj jeszcze w arctic combat i combat arms. Polecam

@diwn a może on nie chce hackować? Potem bana można wyłapać. Ja 16 lvl z premką bronze i długim codziennym graniem wbiłem w 20dni

1361453243-U739101.png

Opublikowano

UP no i co z tego ?

Ghost recon jest niby bardziej realistyczny ale jak patrzac na te bajery predator(niewidzialnosc) itp to juz sie troche dziwne robi . Ale jakby nie bylo wr to wr. Podobnie jak z bf3 trzeba sie nauczyc grac. W wr kd mam zazwyczaj 1.8 do 2 a np w bf3 ledwo 1 ale teraz coraz wieksze xD . A w ghost recon jest niezla grafa i da sie obejsc przeciwnika z dupy strony tak jak w bf3 a w wr tego juz sie nie da zrobic , Chyba ze na dm wbijesz sie do bazy wroga i jak beda wychodzic to ty za nimi i siekasz.

Golden? zgodze sie z toba. Comba arms tez jest fajny i tez go polecam ;p Pozdro

BUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...