Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Olaf czy Jax?

Krystian801

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze mowiac obie postacie sa super. Mozna zarazem na topa jak i na jungle. Olafa na poczatku jest stosunkowo latwo ogarnac , jax jest

troche trudniejszy ( trzeba nauczyc sie dobrze stunowac).

Ja wybralbym jaxa poniewaz jego ulti daje mu sporo armora i m resista bo zalezy od naszego dmgi ma doskok dzieki ktoremu mozna uciekac jak i dobija a olafem jest czasem ciezko dotrzec do przeciwnika

u1lc.png
Opublikowano

@ up swieta racja, ale ja bym wybral Jaxa, poniewaz ma dobre Q (doskok) i nawet latwo ogarnac mu dobrego builda, ostatnio gralem Jaxem i mialem taka sytuacje, ze koles tepal sie pod swoim turetem (olaf) mial polowe HP doskoczylem i walnelem kryta 600 na 11 lvl, wiec bardziej sie oplaca ;)

Pozdrawiam FullMix

Opublikowano

Jax :

Doskok

Dodge

Stun

bonus do DMG z ult(po 3 hitach) i W

Dlaczego nie olaf?

Olaf słabnie w late przciwnie do Jax'a który jest jeszcze mocniejszy, olaf potrafi zabrać 50% hp tracąc 80% więc nie wiem czy to się opłaca.

Co porawda to Olaf kontruje Jax'a ale tylko w early w późniejszych fazach gry Jax niszczy wszystko. Pozdrawiam.

Gram aktualnie na

Nick :

Klasa :

Poziom :

Królestwo : Jinno

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...