Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kick Hack

siptah12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest jakiś nowy Kick Hack na serwery prywatne, chodzi mi głównie o zabijanie bosów. Jesli ktos ma to prosze dac linka.

Czy Kick hack rozwala takze metki czy tylko Bossy ?

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak kick hack, 1 hit killer, kowal hack, yang hack, metal hack.

Opublikowano

Mylicie się chłopaki ;).

Autor nie udostępni go niestety :/. Co do pytania czy zabija metiny i bossy. Bossy tak na metiny nie działa.

Fake ;-)

Opublikowano

Mylicie się chłopaki ;).

Autor nie udostępni go niestety :/. Co do pytania czy zabija metiny i bossy. Bossy tak na metiny nie działa.

To jest fake na 100% nie ma takiego czitu

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Nie możecie, powiedzieć ze nie ma takiego cheatu jeżeli nie ma go na MPC Forum. Dużo jest działających, tego typu rzeczy tylko po protu ludzi ich nie udostępniają...

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

1 hit killer był kiedyś na mpc, i działał tylko na privy. Działał na zasadzie wyrzucania mobów jakoś za mapę czy coś w tym stylu. Sam używałem, więc na pewno był.

Opublikowano

Piszecie,że 1hit killer nie działa wgl.Działa,ale na serwery 2008 ;) Ostatnio znalazłem taki,na hamachi oczywiście bo dedyków raczej nie ma .1hit killer normalnie działał.Więc to nie tak,że nie działa już nigdzie,tylko na nieliczne serwery,ale jednak jakoś tam działa :P

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Działa... Tylko nie wszędzie, bo od pierwszego prywatnego serwera do teraz mineło sporo czasu i serwery się bronią przed cziterami ;) Pamiętam kiedys jak biegali za mną po dt z 10 minut żeby mnie wywalić :D

A jakby ten hack wyszedł kilka postów wyżej, to zobaczcie, każdy by wyrzucał, nie bylo by sklepow nic.. Ale mi gra..

Opublikowano

jasne, ze to nie jest fake. Jeszcze, za starej tiverii gdzie bylo 1 DT ludzie z tym gownem biegali i kazdego bili. Wiec cos takiego napewno bylo, byc moze teraz juz nie ma ale bylo. Dobre to bylo bo jakims noob charem mogles wywalic pol wiary z DT i nic Ci sie nie stalo bo banik lecial tylko na jakas 15 lvl postac. Niestety po 2 tygodniach to zablokowali i byla lipA:)

szefmarcin.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...