Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Wycena mechanik 27lvl

Cytryn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam do wyceny mechanik :

-27lvl

-Bronie :

MP5

MP7

UZI

PP-19

AS-VAL

M1911 Elite

Deagle 50

MP-443 Elite

-Dodatki:

Celowniki: Holograficzny, RapidAim RedDot

Lufy: Predator, zasięgowa, precyzyjna

Magazynki: 4-rzędowe, o dużej pojemności, viper

Kolby: Stabilizująca, taktyczna.

Celność: 18 %

Opublikowano

Tu już zależy ile byś chciał. Ja bym mógł kupić, tylko powiedz konkretną cene.

Tu już zależy ile byś chciał. Ja bym mógł kupić, tylko powiedz konkretną cene.

Zakaz handlu na forum, konto pójdzie na allegro ale muszę znać przybliżoną wartość
Opublikowano

Jak masz bana na jakim kolwiek servie to wartosc maleje. Gdybys nie mial bana na ZADNYM servie dalbym.... 30zl a z banem nawet na 1 servie 25 zl.

Jak masz bana na jakim kolwiek servie to wartosc maleje. Gdybys nie mial bana na ZADNYM servie dalbym.... 30zl a z banem nawet na 1 servie 25 zl.

0 banów
Opublikowano

30zł? Dla mnie to jest śmieszne... Liukaner więcej wydał pewnie na te wszystkie bronie i dodatki, nie mówiąc już o czasie poświęconym na wbicie 27lvl...

436951440626370320491.png

Opublikowano

sprzedaj konto jakiemuś znajomemu za taką kwotę jaką lub podobną jaką wydałeś na te konto i nie słuchaj ludzi na tym forum bo ci powiedzą że jest gówno warte

Opublikowano

konto warte 100zł? pfffff

konto warte 5zł? pffff

ja dałbym 3dychy.... i tyle jest około warte...

czas poświęcony na wbicie lvl?;0 najlepiej jest samemu wbijać lvl ;3 największa frajda.... a tyle ile się kasy wydało to.... ;)

ja tam mam swojego 25mechanika z dobrymi statami i więcej mi nie trzeba ;3

YAY

Opublikowano

Jak dla mnie kto ile by dał to to wiesz ja bym np dał 2zł, będziecie hejtować, że was to nie obchodzi ile w nie włożył, bo sami byście chcieli je kupić, albo mieć takie coś u siebie i tyle... Nie no jak dla mnie wydać tam 100zł w grę, a potem sprzedać to za 30zł, to już bym sobie zostawił dla siebie, niech już leży nieużywane, kij z tym.. albo oddać je komuś z rodziny/znajomemu...

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...