Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc przeniesienie spawnu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka otóż przygotowuję się do założenia serwera bukkit (survival).Chcę zrobić spawn wokół jakieś działki a dalej już zupełny survival a więc do tego spawnu potrzebny mi jest płaski teren stworzyłem go już na innym save (płaska mapa) teraz jak go wyciąć i wkleić do innej mapy (górzystej -- nie płaskiej--) ????

Szukam osoby do założenia serwera minecraft ze mną.

Koszty dzielimy po połowie (zyski też)

Kontakt: GG 26719143

Forum: cs-schiza.xaa.pl

Siemka ! Dnia 27.07.13 wrocilem na mpcforum !

Opublikowano

Jezeli nie chcesz sie bawic mceditem, mozesz podmienic ta mape Plaska na ktorej zbudowales z netherem na innej mapie.

Da ci to tyle, ze worldeditem skopiujesz z tej plaskiej, i wkleisz na normalna, a potem nether od nowa wygenerujesz.

Mcedit byl by oplacalniejszy ;d

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Ehh pobierz Multiverse-core czy jakoś tak tą mape co jest teraz nazwwij innaczej wygeneruje ci się nowa mapa znajdz właściwe miejscie na spawn na nowej mapie zrob tam /setspawn teraz przetelportunj sie na ta swoja mape zaznacz ja world guardem czy tam editem czyli //wand i od rogu potem //copy potem wpisz /spawn i tam //paste jeśli źle ci się postawiło wpisz //undo .

dziekuje dowidzenia prosze o plusika :P

Opublikowano

@@ Help

Zroiłby ktoś tuta jak wyciąc i wkleic mc editem kawałek mapy ? będę wdzięczny

Siemka ! Dnia 27.07.13 wrocilem na mpcforum !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...