Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Program do podejrzenia aktualnego hasła Win7

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :P Chcę koledze zrobić prezent świąteczny (pff prędzej noworoczny :D) Nie zna on hasła do swojego kompa (rodzice mu wpisują...) Kiedyś znalazłem taki programik którym można było podejrzeć hasło, jednak stwierdziłem że mi nie potrzebny i usunąłem go z zakładek. Znacie może coś takiego ?

Opublikowano

nie ma czegoś takiego , hasła można było podglądnąć do przeglądarek czyli na stronach www , w programach gdzie było zapamiętane ale nie do logowania

tylko skasowania albo włamanie się lub zdekodowanie hasła możliwe , tematy mas zna forum

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ale ja jestem na 100% pewny że coś takiego jest, bo widziałem to góra 2 miesiące temu. Był taki programik i tam były zakładki przeróżne :P

Konieczne jest podglądnięcie hasła bez jego zmiany.

Co do tych tutów, jaki dział ?

Opublikowano

jak pisałem odczytuje inne hasła ale NIE DO SYSTEMU , musisz je złamać jakimś programem do deszyfrowania np ophcrack

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Proszę. Masz tam wszystko wyjaśnione.

http://pogostick.net/~pnh/ntpasswd/

MOBO-Asus P8Z68-V/GEN3 CPU-Intel Core i5 2500K(4,7GHz)+SilentiumPC Fortis HE1225

GPU-2xAsus 7870 DCII HDD-Western Digital 500GB, SATA/600, 64MB

PSU-OCZ ZX-Series 850W SLI Modular PSU 80Plus Gold CASE-Zalman Z9 U3

RAM-Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz DDR3 NAP-Samsung DVD -/+ R/RW 22x

Opublikowano

Koniecznie trza z boota osobnego coś odpalić ? Kolega tego nie ogarnie ^^

to do the password reset.

To też zmienia postać rzeczy... Jestem na 100% pewny że jest taki program pod Windowsa, ale jak nie znacie nic takiego to trudno :P

Opublikowano

no to jesteś chyba jedyny co tak uważa , haslo do windows NIGDY NIE MOŻE BYĆ ODCZYTANE

z zasady nawet system nie wie jakie jest hasło do niego to skąd ma wiedzieć program ?

działa to tak samo na forum, nawet administracja nie zna haseł do knt userów ( ;) ) można tylko resetować hasło albo próbować je odgadnąć porównując z zapisanym i zahaszowanym wzorcem hasła

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...