Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Kod na nissana

ziomal666v

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj w nocy wpisalem kod na stronie na nissana i do tej pory go nie amm w grze, sprawdzalem wszystkie nissany zero za 0 a w dzaile prezenty nie ma go, co jest?

z8FrT.png

sygnatura by me

Opublikowano

Jak wpisałeś kod pisało gratulacje coś tam coś tam?

Zobacz u dilera prezent

a ostatnia opcja jest taka, ze go już wyłączyli napisałbym w swoim temacie ale skorpion go zamknął ^.-

Opublikowano

Spróbuj ponownie. Mogłeś się pomylić i wprowadzić na coś innego.

F7P9-SWL2-GTA6-8QNZ

Jeśli jednak nie możesz to sprawdź na innym kierowcy. W ostateczności napisz do supportu:

https://help.ea.com/

EDIT

Napisał, że sprawdzał u dilera. Kod nadal działa, przed chwilą sprawdziłem, a temat ja zamknąłem bo sam o to prosiłeś.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

No tak pisalo, ze coś tam aktywowalem nissana, a teraz nie moge drugi raz wpisać tego kodu, no nie wiem czy pisać do nich, a jezeli dostane bana bo gram na tym waszym hacku ;p

z8FrT.png

sygnatura by me

Opublikowano

No tak pisalo, ze coś tam aktywowalem nissana, a teraz nie moge drugi raz wpisać tego kodu, no nie wiem czy pisać do nich, a jezeli dostane bana bo gram na tym waszym hacku ;p

Wątpię by patrzyli na takie rzeczy. Albo Ci odpowiedzą, że "aha, twój problem" albo podeślą Ci inny kod/wstawią Ci go do garażu.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Nie no słuchaj skoro ci wyskoczyło, że gratulacje dostałeś Nissan jakiś tam to musisz go mieć w prezentach lub jeszcze raz przeleć całego Dilera w kategorii Nissan .

Ben@

Dobrze, że zamknąłeś tylko posty wszystkie trzeba usunąć i pomyśleć czy go przypiąć.

Opublikowano

Nie powtarzamy odpowiedzi.

Autor pisał o wszystkim co do tej pory zrobił i zapowiedział, że napisze do supportu. Tak więc proszę o wiadomość gdyby sprawa się wyjaśniła, byłoby warto dać info wszystkim czy da się jakoś wskórać coś u nich.

ZAMYKAM by nie było spamu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...