Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowy system partnerów

oski78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ! :D

Od czasu eventu doszedł nowy system nospartnerów, i mam pytanie. Zdobyłem kartę specjalisty "Aegir Gniewny" i tu nachodzi pytanie. Gdy mam już wszystkie 3 skille i 100% zręczności co dalej robić ? Wiem, że można jakoś go ulepszać i podlepszać mu skille. Może ktoś z was wie ? Z góry dziękuje na pomoc i daje like ;) Niżej zamieszczam ss'a jak to wygląda mniej więcej.

Pozdrawiam ;)

post-389654-0-04848100-1356607704.jpg

Pomogłem? Daj LIKE. :D

Opublikowano

DEF - jaka fajna nazwa :D

Dalej już nic nie możesz zrobić, a co do tego ulepszania to się nie da.

Można zakupić taką kartę z nosmarketu i ona resetuje skille.

Opublikowano

tak przy okazji żeby już nie zakładać nowego tematu. Czy ktoś wie co robią te kropki pod ikonami skilli i czy da się zachować poziom któregoś ze skillów podczas resetowania?

Opublikowano

@up

poziomu nieda sie zachować a te kropki pod skilami to taki jakby bot który uztwa automatycznie czary

Zakaz handlu na forum

Coming

Opublikowano

tak przy okazji żeby już nie zakładać nowego tematu. Czy ktoś wie co robią te kropki pod ikonami skilli i czy da się zachować poziom któregoś ze skillów podczas resetowania?

Jeżeli masz wszystkie kropki na zielone i jakiś skill się załaduje, a ta kropka jest na zielono to partner automatycznie używa tego skilla w ataku.

Opublikowano

Jeszcze ja.

Dlaczego moja freia była +5 a teraz jest +1 ???

Opublikowano

@up - Resy. Tu z tego co wiem jesli jest s5 to i tez plus ; ) Tak samo mialem z aegirem, breim (jakos tak) i freia. Ubieralem resy z s4 i kazdy byl +4

Pomogłem? Daj LIKE. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...