Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gift code - Pytanie

MCnieb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ; )

zakupiłem gift code

przelewem na minecraft.net

zapłaciłem 79.15 zł bo tyle przeliczyłem na walutomat.pl

i nie wiem czy dobrze zamówiłem , czy dobrze zapłaciłem ; / bo w moim banku nie przeliczyło mi zł na euro więc musiałem zapłacił zł. i zapłaciłem te 79.15zł i nie wiem czy dałem dobrą ilość pieniędzy . Proszę o pomoc .

PYTANIE : czy dobrą ilość pieniędzy wysłałem ? I czy gift code mi przyjdzie ?

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Arcymistrz
Opublikowano

Wiesz ogółem wychodzi 86,35 gr jak się w kantorze pytałem.

Jeśli nie doszła cała suma a Tobie nie przyjdzie żadne powiadomienie, pisz do ich supportu.

Opublikowano

Zdaje mi się iż zapłaciłeś zamało , gdyż każdy ma inny przelicznik . Gdybyś płacił z kart to by ci wzieło tyle ile powinnło .

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

na allegro już kupowałem za 40 zł ... 3 dni i gift coda nie ma :D

a kase mi pociągło te 79.15zł

teraz czekać ; )

2685090323.png

Opublikowano

Jeśli kupiłeś i pobrało pieniądze z konta to dobrze zamówiłeś i w ciągu 48 godzin powieni przyjść tobie gift code na e-maila, a jeśli nie pobrało pieniędzy, to kup jeszcze raz, w razie innych problemów, pisz do supportu

184474_524244607594456_79800903_n.png
Opublikowano

Powiem tak. Co do 1 sprawy, czyli allegro (przepraszam, że odbiegam od tematu, zaraz do niego wrócę) nie są pewne w 100 %. Mój kolega kupił gif code za 50 zł i po tygodniu przestało działać, ja kupiłam za 19,90 zł (wiem, bardzo mało jak w tamtym czasie) i mi działa do teraz. Czyli 1,5 roku :) zależy na kogo trafisz. Teraz druga sprawa czyli support, jeżeli chcesz do nich napisać musisz mieć dowód płatności. Tylko tyle, napisz, że gif code ci nie dotarł, opisz, że nie jesteś pewny czy dałeś wystarczająco dużo pieniędzy i napisz, że płaciłeś zł to jest ważne.

Problem z minecraft, uncharted 2, cs?

Napisz do mnie :) PS. To, że mam mało postów to

nie znaczy, że nie jestem osobą doświadczoną

odpowiedź=nowe konto :)

pomogłam? bardzo proszę o lajka :)

Opublikowano

zacznijmy również od tego kolego (może robie odkop ale to nic) pieniążki zawsze wpłaca się na swoje konto internetowe swojego banku (przynajmniej ja tak robilem w Credit Agricole) - wpłaciłem 100zł, zamówiłem minecrafta prosto z minecraft.net, po niecałych 3 minutach na email przyszedł gift-code, źle przeliczyłeś (pieniądze były wysłane do Poznania)

Opublikowano

kur** nic nie wnosicie -,- ... pytam się gdzie mam to napisać ... bo jest ten support i tam gówno jest ... -,- ...

2685090323.png

Opublikowano

Napisz do nich i poproś o zwrócenie gotówki na konto . I zakup gift na allegro za 90-100zł , i to jest to samo a na dodatek po kilku minutach masz gifta i certyfikat oryginalności .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...