Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

temperatura komputera

Erorex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem jaka jest podstawowa temperatura komputera? mam tak >> 33 stopnia C i w nawiasie (91 stopni F)

Co to znaczy w tym nawiasie

Opublikowano

W nawiasie jest podana temperatura w skali Fahrenheit'a

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Nie ma podstawowej temperatury, ale Twoja (tj. okolice 30 stopni) jest OK ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Ale grając w jakieś gry mam temperature 50 stopni C tak do 58 stopni C i wyłącza mi się monitor i muszę zresetować kompa

Opublikowano

Ale grając w jakieś gry mam temperature 50 stopni C tak do 58 stopni C i wyłącza mi się monitor i muszę zresetować kompa

Ty mówisz o temepraturze GPU czy CPU ? Jak Ci się monitor wyłącza ? Komputer wydaje jakieś dziwne odgłosy ? Podaj całą specyfikację komputera.

A tak poza tym to jest normalna temperatura ;)

Opublikowano

to w końcu co chcesz wiedzieć..

Podaj specyfikacje pc. I ta temperatura to czego ? procesora, karty graficznej ?

Temperature podałem z Biosa nie wiem czego to jest wina czy karty czy procka że mi się tak dzieje

odgłosów to nie wydaje tylko zaczyna głośniej chodzić ... i gram z 10 min i mi się wyłącza , wszystko z kompa słysze , muzyke , dzwięk z gry jak jest itp ale muszę go resetnoć jak mi się zrobi ten czarny ekran

Opublikowano

Tak jak myślałem, grafika się przegrzewa i to bardzo. Rozkręć chłodzenie, usuń kurz tzn wyczyść radiator (nie powyginaj blaszek) i najlepiej nałóż nową pastę termoprzewodzącą

Opublikowano

Możesz także za pomocą programu SpeedFan ustawić moc wiatraczków na 100% ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Legenda. myślisz że coś to da ? Powodzenia jak ty tak rozwiązujesz problemy z swoim pc ..

Raczej to wina pasty, już pewnie straciła swoje właściwości i dlatego się grzeje.

Jak czyszczenie nie pomoże to musisz kupić pastę termoprzewodzącą (http://allegro.pl/arctic-silver-5-najlepsza-pasta-termoprzewodzaca-i2903913695.html), chyba dasz sobie rade z wymianą ?

27722139c3fd37da.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...