Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Access denied for user....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

złe hasło do mysql

"Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko?"  

-  A.Einstein

Opublikowano

złe hasło do mysql

Hmm no ale gdy wchodzę przez komendę : mysql -p i wpisuje hasło , wchodzi normalnie do mysql. Nawet mogę wejść do navicata (chodź tu pojawia się kolejny problem z niektórymi tabelami jak np. gmlist -> 1273 - Unknow callation 'big5_chinese_ci' in table 'gmlist' definition.)

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

Czy ktokolwiek potrafi pomóc? ;x, siedzę już przy tym od godziny 8 nad ranem.... Teraz nawet nie mogę utworzyć użytkownika w MySQL...mam błędy

'/tmp/mysql.sock' (2)....całe google/mpc przeszukałem ale nic nie rozwiązuje owego problemu. MySQL jest na 100% zainstalowane.

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

preinstaluj mysql skoro nie mozesz utworzyć użytkownika..

"Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko?"  

-  A.Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...