Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zapobiegnięto porażce?

damianez122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale sie znacie ... zapobiegnieto porazce oznacza ze dal surrender

hahahhah . nie .

Kolega pare postów wyżej ma rację . Tak się dzieję gdy RIOT ma problemy z serwerami , że są wielkie lagi , wywala z gry itp . Był już o tym temat , ja go zakładałem , wystarczy poszukać .

giphy.gif

Opublikowano

Zapobiegnięto porażce, to tak jak kolega wyżej wspomniał . Kiedy są problemy z serwerami to po przegranej wyskakuje taki komunikat. Warto wtedy grać rankedy, bo a porażkę nie odejmuje nam ELO, a za wygraną dostajemy małe ilości od 5 do 10 ELO. Ale zawsze warto :)

Opublikowano

hahahhah . nie .

Kolega pare postów wyżej ma rację . Tak się dzieję gdy RIOT ma problemy z serwerami , że są wielkie lagi , wywala z gry itp . Był już o tym temat , ja go zakładałem , wystarczy poszukać .

Zapobiegnięto porażce, to tak jak kolega wyżej wspomniał . Kiedy są problemy z serwerami to po przegranej wyskakuje taki komunikat. Warto wtedy grać rankedy, bo a porażkę nie odejmuje nam ELO, a za wygraną dostajemy małe ilości od 5 do 10 ELO. Ale zawsze warto :)

Bullshit.

ale sie znacie ... zapobiegnieto porazce oznacza ze dal surrender

Prawda. ;)

Opublikowano

Po co się wypowiadacie jak nie wiecie? Specjalnie wprowadzacie ludzi w błąd?!

@UP nie, to nie jest prawda. Zapobiegnięto porażce jest wtedy, kiedy przegrałeś z winy RIOTu, bo wywalało CIę przez nich z gry, kogoś z twojego teamu, były wielkie lagi itp.

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Nie ma co sluchac tych od surrendera, gdzie w tym sens wgl.

Tak jak kilka osob wczesniej, dzieje sie to wtedy gdy problemy riotu uniemozliwia ci dokonczenie gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...