Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]IS - jak go rozwijać? Co pierwsze zbadać, co następnie?

railroad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Umiejętności załogi:

Dowódcy-Naprawa

Celowniczemu - strzał z biodra

Kierowca - hamowanie sprzęgłem

Ładowniczy - zastrzyk adrenaliny

Moduły:

Wentylacja

Stabilizator

Dosyłacz

A co do badania to :

Na początek gąski

Potem silnik lub działa jak wolisz

Na koniec radia

Opublikowano

Co do umiejętności załogi - naprawa się kumuluje więc nie widzę sensu robienia jej tylko u jednego członka załogi bo masz wtedy 25% skilla i w zasadzie nie jest on na tyle skuteczny na ile by mógł. PIerwszym skillem obowiązkowo u KAŻDEGO członka załogi powinna być naprawa (docenisz w kolejnych tierach).

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Co do umiejętności załogi - naprawa się kumuluje więc nie widzę sensu robienia jej tylko u jednego członka załogi bo masz wtedy 25% skilla i w zasadzie nie jest on na tyle skuteczny na ile by mógł. PIerwszym skillem obowiązkowo u KAŻDEGO członka załogi powinna być naprawa (docenisz w kolejnych tierach).

Później będziecie żałować że naprawę jaką pierwszą zrobiliście, ale to już was wybór.

76561198001815076.png
Opublikowano

Później będziecie żałować że naprawę jaką pierwszą zrobiliście, ale to już was wybór.

2 skill wbija się 2x dłużej niż pierwszy a 3 dwa razy dłużej niż drugi .

Jak dacie naprawe na pierwszym to gratuluje.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Umiejętności załogi:

Dowódcy-Naprawa

Celowniczemu - strzał z biodra

Kierowca - hamowanie sprzęgłem

Ładowniczy - zastrzyk adrenaliny

Moduły:

Wentylacja

Stabilizator

Dosyłacz

A co do badania to :

Na początek gąski

Potem silnik lub działa jak wolisz

Na koniec radia

Nie zgodzę się w isach nie trzeba badać gąsek czy silnika wystarczy działo+ wieża no i jak chcesz to radio a jeżeli zamierzasz grać długo IS-em to możesz oczywiście zbadać silnik i gąski ale one za dużo nie dają podczas gry :)

Opublikowano

Nie zgodzę się w isach nie trzeba badać gąsek czy silnika wystarczy działo+ wieża no i jak chcesz to radio a jeżeli zamierzasz grać długo IS-em to możesz oczywiście zbadać silnik i gąski ale one za dużo nie dają podczas gry :)

Dokładnie, szkoda xp, lepiej od razu do IS-3 lecieć :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja zbadałem tylko wieże i działo i poleciałem do IS-3

Mój kolega też , i nawet ekonomicznie :) mniej kasy na pociski , moduły pójdzie :)

Ale jak go nie wymaksujesz to nie masz tego poczucia siły :D

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Mój kolega też , i nawet ekonomicznie :) mniej kasy na pociski , moduły pójdzie :)

Ale jak go nie wymaksujesz to nie masz tego poczucia siły :D

Poczucie siły to ja mam na IS-7 :P

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...