Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zmiana ustawień graficznych po patchu 1.9

Luso22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam..Wczoraj kupiłem grę Crysis 2 od origin..Wszystko działa itd.. Mój problem polega na tym, że ,chciałem zmniejszyć ustawienia graficzne, gdyż wszystko jest tam minimalnie ustawione na wysokie;) Teraz nie wiem co robić ..Wyczytałem gdzieś że trzeba program ,tyle ze ten program coś mi nie chciał działać ,nic nie zmieniał w grze.. Potem wyczytałem że program nie działa na patchu 1.9 ..Potem wyczytałem że patch 1.8 dodaje zmianę ustawień w grze na niższe..

Generalnie nic już z tego nie kumam...Grę właśnie pobieram drugi raz, za kilka godzin będzie..Zainstaluje się sama a kiedy będę chciał włączyć wyskoczy aktualizacja gry do wersji 1.9..

Bardzo proszę o pomoc ..

Opublikowano

Ja wiem o co CI chodzi;) Mam ustawienia wysokie i wiem że w grze niższych się wybrać nie da ale słyszałem ze da się jakoś zmniejszyć.. Wyłączyć efekt blur ,cienie czy detale..

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...