Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Trybunał

Tomizzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam pytanie. Czy w trybunale dostaje sie PZ lub RP za pozytywnie rozpatrzoną "sprawę"?

Q12dG.jpg

Steam ,XBL itd.

Xbox Libve - Tomizzo PL

Steam - Tomizzo

Opublikowano

Kiedyś niby coś było, ale sam wypełniłem dużo tych spraw i jeszcze nic nie dostałem. (s2)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Dostaje sie za iles tam spraw, ale nie pamietam za ile... ale cos sie dostawalo, ale chyba PZ bo na RP za skapi... ;D

Pozdrawiam FullMix

Opublikowano

Dawniej dostawało sie bodajże 5 pz za rozpatrzenie sprawy które zgadza się z większością ale i tak to nie bylo oplacalne no max na dzien mozna byly zyskac ok 75 pz i jeszcze musiales wszystko dobrze trafić. A teraz po tej zmianie nic sie nie dostaje

Opublikowano

Dostaje się PZ, dostajemy je tylko wtedy jeśli większość głosów innych ludzi była taka sama jak twoja. Czyli jeśli ty w jakiejś sprawie głosujesz: UKARAĆ

A cała reszta głosuje: UNIEWINNIĆ to wtedy nie otrzymujesz podarunku. Trybunał to zajęcie za osób, które lubią się tym zajmować.. Bo wpadnięcie tam po 200 PZ i byle jakie klikanie nic nam nie daje

Opublikowano

Ludzie co wy gadacie... Nie dostaje się żadnego ip od dawna, bo riot wycofało tę funkcję. Rp NIGDY się nie dostawało, ani skórek ani champów. To tylko pogłoski od jakichś noobków. Teraz trybunał robi się tylko z własnej inicjatywy, by oczyścić trochę lola od przyszłych banitów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...