Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aura P 35 Lvl Metin2 Pl

Strelok123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moze jakos zmienil masz moze nick tego pana bo za bardzo nie widac

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

MrCebula to zjeb!Jeśli popierasz moje zdanie wklej to do sygny!

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid,

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

Opublikowano

mi sie zdaje ze to nie musi być fake jak ktos ma 2 chara na wysokim lvlu i ma w ch,,,j kasy moze sie bawic w takie cos

I'M Botter I Love Use

Cabal4Ever=Rulez

Opublikowano

To nie realne nawet jak ma innego chara to po co mu 35 40 lvl z aurą na P jak by miał na G to by mu stykło do rozwalania metków ;P

Mentor
Opublikowano
tak jak up mowi jest kulka a na pl monet

a w ogóle to jest to możliwe bo loth ma na m10 aura (niewiem czy nie nawet na G) na 35 lvl i kosi metiny xD

Dokldanie ;]

Za 222kk Tyle co on mial to mozna spokojnie kupic eq +9 i zorbic aure na P ...

Opublikowano

chyba ze gra w ta gre od poczatku i ma tyle kasy bo bez egzo itp by mu to zajelo okolo 3 lat wiec wiecie a widze ze cos nowy pewnie fake w paincie zrobil podmienil skille i wyglad w teksturach i szpanuje

hmm nie ignoruj mnie odpisz plx

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

MrCebula to zjeb!Jeśli popierasz moje zdanie wklej to do sygny!

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid,

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

Opublikowano

a wiecie ze to jest sOnYx?? CharLiie? to metin2.de idioci omg -.--- youtube.com wpisz sOnYx metin2 i sobie zobacz -.--

Trzeba coś stracić, by coś docenić, Żeby odzyskać, trzeba się zmienić, Trzeba przebaczyć, choć czasem nie jest jak być powinno, I zrozumieć jak ważne jest - Być Rodziną!
Admin Cienia
Opublikowano

Widzę że rozgryźliście już zagadkę, temat uważam za wyczerpany i w takim razie zamykam, jeśli autor ma coś przeciwko to pm.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...