Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Skin

Highlander98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brat kupił mi skórkę do lola jako prezent [ przez tą nową opcję ] i mam problem , skórka mi się nie podoba jest do malzahara . Mogę go jeszcze zwrócić ale co ze skórką ? nie da się jej zwrócić ;//

Skórka to : Vizier Malzahar

i jeszcze jedno jak ktoś mi wyjaśni jak to zrobić to jeszcze proszę o propozycje , jaką skórkę kupić i do jakiej klasy jak zwrócę tego Malzahara będę mieć do dyspozycji 5000 IP . ;)

Pytania :

-Co się stanie ze skórka jak zwrócę Malzahara ?

Jeżeli rp się zwróci dostanie je brat czy ja ?

-Lepiej napisać do support'u z tym ? !

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Gość Menesterowy
Opublikowano

- Zostanie ona cały czas na koncie

- Brat, chyba ^^

- Tak, lepiej mieć pewność, pomogą oni w zwrocie skórki.

Opublikowano

No dobra to tak napiszę pierw do nich , i jak bym zwrócił postać to pewnie kasa za skórkę pójdzie do brata ale napiszę jeszcze do support'a

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

chodzi mi o to ,że chcę zwrócić malzahara bo mam żetony ale wtedy co się z skórką stanie ? !

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Napisałem do supportu poczekam do tych 3 dni zobaczymy ;) proszę o nie zamykanie jak na razie ...

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Było sie z bratem dogadać mistrzu.Jak masz żetony spróbuj w sklepie sprzedać, rp na 100% dostaniesz ty.

Jeżeli wgl zwrócą (w co wątpię) to osobie, która kupiła skina, więc bratu. Ja bym nie liczył na żaden zwrot. Popełniliście fail i to wasza wina... Jak to pisze na stronie LoL'a: "Nie można zwracać prezentów podarowanych w Snowdown" (w sensie z takim przekazem a nie słowo w słowo)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Na forum było wyraźnie napisane, że prezentów się nie zwraca. Istnieje coś takiego jak YouTube oraz LolKing gdzie możesz zobaczy filmik z skórką, która Ci się podoba. A jeśli zwrócisz Malzahara to skórka przepadnie :)

Opublikowano

Tępie taki rodzaj ludzi jak ty.

Brat Ci zrobił niespodzianke a ty to chcesz sprzedać, tak samo jakbyś kupił mu tablet a on by go dał komus innemu..

TWl0aHJvb19fX2V1bmVfX18yMDRfX19OVUxMX19fM19fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX18xMV9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

on się nie obrazi , po prostu to gust ... ;) wolę powiedzieć prawdę niż kłamać i mówi no fajne fajne ... !

Malzahara miałem już a on pamiętał tylko ,że mam Malzahara bo zapomniał jakie tam mam jeszcze klasy którymi gram a skórki do malzahara wszystkie są brzydkie ...

i nie chcę sprzedać tylko chcę MALZAHARA ZWRÓCIĆ I NIE WIEM CO SIĘ STANIE ZE SKÓRKA !!!! do zamknięcia !

1370621278-U708240.png

By me

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...