Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Warbot

adam11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, wszystko ładnie szło nabiłem już 12 lv na warbocie chociaż czasami się zacina, ale to nie problem , dzisiaj rano się zalogowałem tzn próbowałem zalogować na warbocie i wyskoczył mi taki komunikat To many wrong login attemps. Please wait or go to the orginal website and enter the captha. o co chodzi? czy wystarczy poczekać?

edit:

To many wrong login attemps -to znaczy ze wiele razy probowales sie blednymi passami zalogowac ;) wiec usun z warbota konto ktore w nim masz i z powrotem je wpisz ;)

Pomogłem Daj ++++++

Edit 2: Wystarczy pobrać aktualizacje :) Dziękuje za Odpowiedzi :)

Opublikowano

To many wrong login attemps -to znaczy ze wiele razy probowales sie blednymi passami zalogowac ;) wiec usun z warbota konto ktore w nim masz i z powrotem je wpisz ;)

Pomogłem Daj ++++++

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Tak sie dzieje zazwyczaj po uptade. No nic trzeba czekac chyba na nowa wersje . Ostatnio po uptade tak wlasnie wyskakiwal ten komunikat.

BUM

Opublikowano

a nie wiecie może czy nowa wersja będzie już dziś dostępna ? czy zazwyczaj czeka się na to dłużej ?

MILENIUM FANS !

Pomogłem ? daj Lubie To ! nic cię to nie kosztuję :)

Opublikowano

a nie wiecie może czy nowa wersja będzie już dziś dostępna ? czy zazwyczaj czeka się na to dłużej ?

Dodam, że nie wiadomo kiedy Pilarius wypuści następną wersję War Bota , to zależy w 100 % od niego , może wypuścić dzisiaj , jutro lub za przysłowiowe ,, 10 lat " :) Poinformuje on na swojej stronie , a ktoś go udostępni :)

A tu napewno będzie info do Unlike'a :)

http://www.mpcforum.pl/topic/800340-undetected-warbot-v6/

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

odpalcie launcher i pobierze wam się nowa wersja

ja już boce

1356607888-U216092.jpg

Na ile masz ustawione kill zombie, czyli ile zombie u ciebie zabija i odnowa sie robi ?

Opublikowano

Na ile masz ustawione kill zombie, czyli ile zombie u ciebie zabija i odnowa sie robi ?

ustawiłem na 250 bo przy 255 zacinał się

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Cześć wam powie mi ktoś jak mam to odpalić bo jestem zielony w tym co mam zrobić czy najpierw wr włączyć czy tego bota i co mam w nim ustawic ?

Opublikowano

Cześć wam powie mi ktoś jak mam to odpalić bo jestem zielony w tym co mam zrobić czy najpierw wr włączyć czy tego bota i co mam w nim ustawic ?

Odpalasz najpierw launcher

Pozniej kilkasz start

Otworzył CI się bot - znajduję się on kolo zegarka po prawej stronie

Kilkasz options dodajesz konto w ai ustawiasz ile killi ma nabić

Pózniej ppm na bota start i wybierasz konto które chcesz wystartować

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...