Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bs na Irnal.pl

BaleronRKO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema gram na serwerze Irnal.pl gdzie nei chce mi się zmianiac bonów ale nie wiem jak ominąc to ze cały pierwszy pasek jest zablokowy nie da sie tam nic dac. SS:http://scr.hu/0tk8/2flqq Dlatego zwracam sie do Was Czy da się to ominąc a jak tak to np jaki program czy coś Najlepiej opisac to ......-->,,,,,->,,,,,,,,>>>,,,,,,,,,,,,,,>>,,,,,,,,,,,,,,>>> :D

Oczywiscie dam + i ***** :D

Opublikowano

Oni pewnie włożyli tam na start jakieś itemy których nie widać na cliencie , Nabij range na - i daj się dedać aż wypadnie ten syf. Proste a często działa. oczywiście przełóż eq na innego chara wczesniej bys nic nie stracił

Opublikowano

Możesz też wejść przez kamera i powywalać ten syf ;-)

Opublikowano

Możesz też wejść przez kamera i powywalać ten syf ;-)

Sprawdzałem nie da sie . To są itemy typu błogosławieństwo smoków to takie co daje obrony 10% Nie da sie tego wywalic :(

Na kamer modzie tego nie widac

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Sprawdzałem nie da sie . To są itemy typu błogosławieństwo smoków to takie co daje obrony 10% Nie da sie tego wywalic :(

Na kamer modzie tego nie widac

Tak jak UP Ale i tak bedzie +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...