Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kupno] Czesci do nowego komputera

hworang123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wlasnie mi sie komputer sypnal i chcialbym zlozyc sobie jakiegos fajnego nowego kompa co dlugo podziala i nie bede musial co chwile cos przy nim robic. Chcialbym abyscie pomogli mi dobrac czesci do niego takie aby mogly na nim pojsc jedne z nowszych gier. Chcialbym aby koszt nie wyniosl mnie powywej 1500zl.

Dzieki

Opublikowano

nowego kompa co dlugo podziala i nie bede musial co chwile cos przy nim robic.

Chcialbym aby koszt nie wyniosl mnie powywej 1500zl.

Sory ale tak się nie da. Aby spełnić pierwsze wymaganie to budżet musi wzrosnąć o lekko 1000 złotych albo najlepiej o drugie 1500. Natomiast spełniając drugie wymaganie nie da się spełnić pierwszego.

Opublikowano

Koszt takiego komputera to conajmniej ~2200zł.

Mam do pracy przy Linuksie maszynę za 510 gdzie Minecraft chodzi w ~50FPS, ale już taka FIFA nie pójdzie.

Pozbieraj jeszcze trochę pieniędzy i zapytaj potem.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

Wiem ze sie da cos dobrego zlozyc za tu sumke bo kumpel ktory skladal komputer 3-4lata temu na ktorym dziala mu miedzy innymi fifa13 bo2 itp dal za niego 1400zl. Komputer ktory obecnie mam w naprawie mam 3-4 lata i zaplacilem za niego 2000zl a rozsypal sie juz 3 razy gdzie musialem w niego wkladac po 200zl za naprawe. Teraz tez plyta glowna poszla ktora nie produkuja juz od 2 lat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...