Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ElencyCraft FreeBuild+Economy [100 Slotów][McMMO][NPC] [TS3,Forum]

SigmaPLK

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serwerze?

2. 2. Chcia?by? wprowadzi? na serwer co? nowego?

• Tak (napisz w tym temacie)
    • Nie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wersja BETA wystartowała.

Adres IP: fb.elencycraft.pl

Sloty:

skrzalka.png 100

Potwory poza miastem:

skrzalka.pngTak 36286080.png

Zwierzęta:

Nether:

skrzalka.pngTak36286080.png

PvP w mieście:

skrzalka.pngNie (z wyjątkami)11918291.png

White-Lista:

skrzalka.pngNie 11918291.png

Eventy:

spacjaje.png

beznazwy1mt.pngbeznazwy2yq.pngbeznazwy3sk.pngbeznazwy4qk.pngbeznazwy5eh.pngbeznazwy6m.pngbeznazwy7rb.pngbeznazwy8s.pngbeznazwy9j.pngbeznazwy10.pngbeznazwy11s.pngbeznazwy12r.pngbeznazwy13j.png

Opublikowano

Jeśli macie jakieś pomysły co mogłoby się znaleźć na serwerze to piszcie pod tematem, a napewno uwzględnimy każdą z waszych propozycji

Opublikowano

Uwaga admini tego serwera są Złodziejami kont minecraft serwerów e-maili

Byłem adminem tej serwerowni lecz zostałem wyrzucony po wybudowaniu mapy fb bo nie chciałem zapłaci złodziejskich składek 50 zł

Tu jest dowód gdzie admini tego serwera mówią o kradzieżach https://www.youtube.com/watch?v=pnDqDkQHnr8

mapa jest budowana by panczyk994

Opublikowano

Uwaga admini tego serwera są Złodziejami kont minecraft serwerów e-maili

Byłem adminem tej serwerowni lecz zostałem wyrzucony po wybudowaniu mapy fb bo nie chciałem zapłaci złodziejskich składek 50 zł

Tu jest dowód gdzie admini tego serwera mówią o kradzieżach https://www.youtube....h?v=pnDqDkQHnr8

mapa jest budowana by panczyk994

Po pierwsze, twój post to jeden wielki chaos, zresztą tak samo jak ty. Twierdzisz, że ty budowałeś mapę? Rozumiem, ale jak mogłeś ją budować jak już od tygodnia jesteś wywalony? A jeśli twierdzisz, że zasetowanie jednego kontynentu oraz stackowanie kanału wodnego to wybudowanie całej mapy to POZDRO dla ciebie.

Sam nie potrafisz zrobić serwera, twoi koledzy, którzy niby mają ci tak pomagać, cię opuścili (czemu wcale się nie dziwie skoro nawet im nie chcesz podać pass'ów do serwerów, nie ufasz im, to co to za koledzy?)Zajmij się lepiej swoją sobą, a nie wypisujesz brednie nie z tego świata.

Opublikowano

Tak jak napisał Sigma otwarcie będzie 5 stycznia. Oczywiście na serwerze są różne areny typu: PvP arena, Mob arena, Spleef arena, a także (jeszcze w budowie) poligon do paintball

Czekamy na wasze propozycje co do serwera na pewno zastanowimy się nad każdą z nich.

Opublikowano

Wszystko idzie dobrze i serwer będzie odpalony na 100% w sobotę 5 stycznia!

Jeśli macie pomysły co by jeszcze mogło znaleść się na serwerze piszcie śmiało!

Opublikowano

Pola9009 tak jak napisał sigma, serwer jest nopremium, a premium tylko na budowę. A więc do rzeczy: premium zostanie wyłączone w sobotę gdzieś koło godziny otwarcia i będzie można grać nie mając premium :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...