Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Błąd] World of Tanks - wielki problem !

karsher998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Gdy uruchomię World of Tanks ( nie launcher ) bo launcher mi nie działa to podczas gdy się ładuję na końcu ładowania gra się wyłącza i powraca do pulpitu .

Mój PC :

- procesor 2 rdzeniowy 2,11ghz.

- karta graficzna 8800GTS 640mb.

- RAM 2gb

- System XP

- directx 9.0c

Bardzo was proszę o pomoc.

Pozdrawiam !

Opublikowano

Reinstalowałem miliony razy , gdy przeinstaluję działa perfekcyjnie , jeżeli wyłącze komputer i włącze to już nie działa . Zaraz przeczyszczę ccleanerem i dam znać . ;p

@Fernox TAK wyłącza się , żaden błąd nie wyskakuję.

Opublikowano

Minimalne wymagania:

• System operacyjny: Windows XP / Vista / 7
  • Procesor (CPU): 2,2 GHz
  • Pamięć (RAM): 1,5 GB dla Windows XP, 2 GB dla Windows Vista / 7
  • Karta graficzna: GeForce 6800GT z 256 MB RAM / ATI X800 z 256 MB RAM, DirectX 9.0c
  • Karta dźwiękowa: kompatybilna z DirectX 9.0c
  • Wolne miejsce na dysku: 9 GB
  • Połączenie z internetem: 128 kb/s

Z tego co widzę to masz za słaby procesor.

Opublikowano

ja mam slabszy i mi chodzi tylko laguje przy ladowaniu mapy ale jutro formata robie :D a probowales w ustawieniach cos pokabinowac ? :P

//nieregulaminowa sygnatura - reklama innego forum-SPIERDALAJ :)

//BR3ND- ziutek1903 :)

ziutek1903\\Istny Diabel z****li c*e palcem

Istny Diabel/// tak a co

ziutek1903\\ nic poprostu jestes z*e*any

Opublikowano

Minimalne wymagania:

• System operacyjny: Windows XP / Vista / 7
  • Procesor (CPU): 2,2 GHz
  • Pamięć (RAM): 1,5 GB dla Windows XP, 2 GB dla Windows Vista / 7
  • Karta graficzna: GeForce 6800GT z 256 MB RAM / ATI X800 z 256 MB RAM, DirectX 9.0c
  • Karta dźwiękowa: kompatybilna z DirectX 9.0c
  • Wolne miejsce na dysku: 9 GB
  • Połączenie z internetem: 128 kb/s

Z tego co widzę to masz za słaby procesor.

Chyba cie coś boli kiedyś na komputerze z przed 6 lat 512mb ramu i procek 1,8 uciągłem na minimalnych wiedźmina gdy minimalne to :

• Microsoft ® Windows ® XP Service Pack 2, Vista (System Operacyjny musi posiadać dostępne aktualizacje)
  • Procesor: Intel Pentium 4 2.4GHz lub AMD Athlon 64 +2800
  • Pamięć RAM: 1024 MB RAM w przypadku Microsoft ® Windows ® XP / 1536 MB dla Microsoft ® Windows ® Vista
  • Karta graficzna: 128 MB Video RAM, z obsługąDirectX9 Vertex Shader/ Pixel Shader 2.0 (NVIDIA GeForce 6600 / ATI Radeon 9800)
  • 8.5 GB wolnego miejsca na dysku twardym
  • Karta dźwiękowa zgodna z DirectX 9.0c
  • Napęd DVD

Wiec te minimalne są przeszłością.

Możliwe, że coś ci się usuwa podczas wyłączania komputera.Sprawdź to co dał @up jak nie pomoże to odezwij się do mnie na pw.Razem coś wykombinujemy.

Opublikowano

Chyba cie coś boli kiedyś na komputerze z przed 6 lat 512mb ramu i procek 1,8 uciągłem na minimalnych wiedźmina.

Możliwe, że coś ci się usuwa podczas wyłączania komputera.Sprawdź to co dał @up jak nie pomoże to odezwij się do mnie na pw.Razem coś wykombinujemy.

Boli to chyba Cie dzieciaku "Coś"

Wejdź na forum wota i poczytaj bo widać nikt Cię tego nie nauczył.Takie są minimalne wymagania.

Opublikowano

Boli to chyba Cie dzieciaku "Coś"

Wejdź na forum wota i poczytaj bo widać nikt Cię tego nie nauczył.Takie są minimalne wymagania.

Jak byś się nie domyślił to dałem przykład, że minimalne to ściema a ty jak to napisałeś po co napisałeś "dzieciaku" skoro mnie nie znasz ? Dzieciaku może każdy napisać a te twoje "Słowa gówno są warte myślisz,że jesteś na górze tak naprawdę to parter." A zanim wskażesz mnie palcem zacznij od siebie.A jak byś na forum był dłużej to byś zobaczył jakie rekordy bijemy w stosunku do minimalnych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...