Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] MoH: 2010 mutliplayer

**RuSH**

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam z tej strony **RuSH**. Otóż, kiedy włączam Medal Of Honor Multiplayer i wybieram serwer i się laduję mapa dotąd wszystko jest ok. Natomiast gdy sie laduje i juz chce mi się pokazać mapkę, która teraz jest to wywala do pulpitu.

Bardzo prosiłbym, abyście pomogli mi to rozwiązać, bo chciałbym bardzo zagrać sobie w MOHA :)

Pozdrawiam **RuSH**

13301204_12_30.png

lubie +

Opublikowano

@2up Tzn. tak w sensie, że kod mam oryginalny bo nie czyta mi z dvd gier ;/ to pobrałem sobie pirata i wprowadziłem kod, który jest na opakowaniu z MOHEM 2010

13301204_12_30.png

lubie +

Opublikowano

tak. PB zaaktualizowany zaraz po instalacji , bo nie mogłem wejśc na żaden serwer z PB.

13301204_12_30.png

lubie +

Opublikowano

Okej. Zrobiłem tak jak mi kazałeś, PBsetup zaaktualizowany i nic wchodzę dalej to samo jakieś jeszcze pomysły ?.

A i jeszcze dodam że MOH dla jednego gracza działa tzn. w połowie 1 misji (z tym autem co się jedzie) zacina się

13301204_12_30.png

lubie +

Opublikowano

a weź spróbuj odinstalować całą grę i zainstalować na innym dysku, póki co nie mam innego pomysłu

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

no w sumie tez racja. Dam ci znać

@edit po instalacji w przeglądarce internetowej wyskoczyła mi strona Orgina i zalogowałem się. Aktywowałem MOHA, ale nie moge włączyć gry ponieważ nie świeci mi się napis "Graj" tzn. jest na szaro. Wiesz cos moze o tym ? z gory dzieki za pomoc jak mi mógłbyś pomóc ;)

13301204_12_30.png

lubie +

Opublikowano

Przeinstaluj Origina z aktywowanym kluczem, przeinstaluj MoH'a, zainstaluj wszystko od nowa i zobacz czy przypadkiem moh, origin i pb nie jest blokowany w firewallu. Jak mozesz podaj swoje parametry komputera.

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...